رویترز: گفتگوهای فنی ایران و آمریکا در دوحه درجریان است

به گزارش رویترز، گفت‌وگوهای فنی دو کشور ایران و آمریکا به صورت غیرمستقیم امروز چهارشنبه در دوحه در حال برگزاری است و در این میان، قطر و پاکستان نقش میانجی را ایفا می‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از رویترز، نمایندگان اصلی دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران، یعنی جرد کوشنر و استیو ویتکاف، در دوحه حضور دارند اما در نشست‌های فنی شرکت نخواهند کرد.

به روایت ترجمه فارس؛ این نمایندگان روز سه‌شنبه با نخست‌وزیر قطر نیز دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند تا زمینهٔ برگزاری نشست‌های روز چهارشنبه را فراهم کنند.

پیش از این، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، اعلام کرده بود که «هیچ برنامهٔ مذاکراتی در چند روز آینده در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم.» وی افزوده بود که اعزام هیأت کارشناسی به ریاست کاظم غریب‌آبادی، معاون وزیر امور خارجه، به قطر نیز در راستای پیگیری اجرای مفاد یادداشت تفاهم اسلام‌آباد است.

بقائی تأکید کرده بود که از ۲۸ خرداد تا امروز از هر فرصتی برای پیگیری اجرای بخش‌های مختلف این یادداشت تفاهم استفاده شده است. وی تصریح کرده بود که «جلسه‌ای که در دوحه برگزار می‌شود، هم با قطر خواهد بود.»

مذاکرات فنی ایران و آمریکا در حالی به صورت غیرمستقیم ادامه دارد که در روزهای اخیر خبرهای بسیاری در مورد مذاکرات ایران و آمریکا در سطح بالا با حضور ویتکاف و کوشنر در دوحه مطرح شده بود، اما ایران با رد این ادعاها تأکید کرده که تنها مذاکرات فنی، آن هم به صورت غیرمستقیم و با حضور میانجی‌ها، در دوحه ادامه می‌یابد.

315

کد مطلب 2240731

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =