۰ نفر
۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۰
جدایی اوسمار از پرسپولیس قطعی شد

مدیران باشگاه پرسپولیس روی جدایی اوسمار ویه‌را به توافق رسیدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدیران باشگاه پرسپولیس که روز گذشته با اوسمار ویه‌را جلسه مهمی را برگزار کرده بودند، امروز سرانجام برای جدایی این سرمربی به اتفاق نظر رسیدند تا این سرمربی برزیلی به پایان کارش در جمع سرخپوشان برسد و نیمکت پرسپولیس را ترک کند.

به نقل از ورزش سه، به این ترتیب اوسمار ویه‌را که پس از شکست مقابل چادرملو جایگاه خود را کاملا لرزان می‌دید، با مصوبه امروز هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس، جایگاه خود در این تیم را از دست داد و به این ترتیب پرسپولیس یک سرمربی جدید را برای فصل آینده خود خواهد داشت.

در روزهای گذشته باشگاه پرسپولیس به صورت مداوم مشغول مذاکره با این سرمربی بود و تلاش می‌کرد تا نظر او را برای جدایی توافقی جلب کند و سرانجام با تسویه حساب با این سرمربی، به پایان کارش در جمع قرمزها رسید.

این سرمربی برزیلی فصل گذشته جایگزین وحید هاشمیان شد و شروع خوبی در تیم پرسپولیس داشت اما نتوانست شرایط را تجربه کند. او در 15 بازی که روی نیمکت پرسپولیس حضور داشت، 7 برد، 1 تساوی و 7 باخت را به ثبت رساند تا با آماری بسیار ضعیف نیمکت قرمزها را ترک کند.

اوسمار اعتقاد داشت که قرارداد او برای فصل جدید هم جاری خواهد بود اما باشگاه پرسپولیس در نهایت جدایی این سرمربی را به تصویب رساند و حالا در انتظار امضای قرارداد سرمربی جدید خود خواهد بود.

پرسپولیس در دو فصل گذشته، اوسمار لاس ویه را، وحید هاشمیان، اسماعیل کارتال، کریم باقری و خوان کارلوس گاریدو را به عنوان سرمربی روی نیمکت خود داشت که همگی نتایج ضعیفی را کسب کردند.

258258

کد مطلب 2240786

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =