۵۳هزار قزوینی برای حضور در مراسم تشییع امام شهید ثبت‌نام کردند

سخنگوی ستاد تشییع امام شهید در قزوین از استقبال گسترده مردم استان برای حضور در مراسم تشییع خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۵۳هزار قزوینی برای حضور در این مراسم کرده‌اند و روند ثبت‌نام همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «رستمعلی رفیعی آتانی»، فرمانده سپاه حضرت صاحب‌الامر(عج) استان قزوین و سخنگوی ستاد تشییع امام شهید در قزوین، در دومین نشست خبری ستاد تشییع امام شهید که عصر پنجشنبه در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، ضمن قدردانی از اصحاب رسانه اظهار کرد: نخستین رسالت رسانه‌ها انعکاس پیام وحدت، انسجام، اقتدار ملی و بیعت عمومی مردم با رهبر اصیل انقلاب اسلامی است. امروز وارد تشییع حماسی امام شهید می‌شویم و باید همانند خود ایشان با زبان مردم با جامعه سخن بگوییم و روحیه همبستگی ملی و استمرار دفاع از انقلاب اسلامی، مردم و کشور را تقویت کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت معرفی ابعاد شخصیتی امام شهید خاطرنشان کرد: باید محتوای فاخر تولید شود و شخصیت این شهید بزرگوار برای نسل‌های امروز و آینده تبیین گردد. امروز فیلم‌هایی از اشتیاق مردم عراق برای استقبال از پیکر مطهر امام شهید منتشر شده است؛ این‌ها ظرفیت‌هایی است که باید به درستی روایت شود تا عظمت شخصیت ایشان برای جهانیان آشکار شود.

وی با اشاره به اهمیت ثبت لحظه‌های ماندگار تشییع ادامه داد: این صحنه‌ها تکرارشدنی نیست و خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران باید قاب‌هایی ماندگار از این حضور تاریخی خلق کنند؛ چراکه سال‌ها بعد، روایت این حماسه از طریق همین تصاویر و آثار رسانه‌ای در حافظه تاریخ باقی خواهد ماند.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین بر مردمی‌سازی تولید محتوا تأکید کرد و گفت: از همه علاقه‌مندان بخواهید با تلفن همراه و دوربین‌های خود روایتگر این حماسه باشند. هر شهروند می‌تواند پنجره‌ای برای نمایش عظمت حضور مردم ایران باشد.

وی همچنین خواستار بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، ورزشکاران، هنرمندان، اساتید دانشگاه، نویسندگان و شاعران در تبیین شخصیت امام شهید شد و اظهار کرد: باید از همه ظرفیت‌های فرهنگی و ادبی کشور برای معرفی شخصیت این شهید بزرگوار استفاده کنیم.

سردار رفیعی آتانی با اشاره به جایگاه ویژه قزوین در نگاه امام شهید عنوان کرد: سفر تاریخی امام شهید به قزوین در ۲۵ آذر ۱۳۸۲ در حافظه مردم این استان ماندگار است. ایشان در توصیف قزوین از علما، دانشمندان، مفاخر، شهدا و ظرفیت‌های فرهنگی این دیار با احترام ویژه یاد کردند و امروز قزوین باید دین خود را به امام شهید ادا کند.

وی افزود: امام شهید بارها از شخصیت‌هایی همچون شهید سیدعلی‌اکبر ابوترابی و شهید سرلشکر عباس بابایی به عنوان افتخارات قزوین یاد کرده و این نشان‌دهنده شناخت عمیق ایشان از تاریخ، فرهنگ و مفاخر این استان است.

سخنگوی ستاد تشییع امام شهید در قزوین با اشاره به استقبال گسترده مردم از اعزام به مراسم تشییع بیان کرد: در حالی که پیش‌بینی اولیه ثبت‌نام ۵۰هزار نفر بود، تاکنون بیش از ۵۳هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند و این آمار همچنان در حال افزایش است. بدون تردید شمار زیادی نیز با خودروهای شخصی عازم تهران خواهند شد.

سردار رفیعی آتانی ادامه داد: با توجه به حجم بالای استقبال، ظرفیت حمل‌ونقل عمومی پاسخگوی همه متقاضیان نخواهد بود، از این‌رو تمهیدات لازم برای پارک خودروها و اسکان زائران در منطقه ۱۱ شهرداری تهران پیش‌بینی شده است.

سخنگوی ستاد تشییع امام شهید در قزوین  با اشاره به آمادگی کامل کمیته‌های تخصصی ستاد بیان کرد: کمیته‌های اسکان، امداد و نجات، اطلاع‌رسانی، پشتیبانی، عتبات، قرارگاه مردمی و سایر بخش‌ها مأموریت‌های خود را به‌طور کامل آغاز کرده‌اند و قرارگاه هدایت ستاد نیز به‌صورت ۲۴ساعته آماده پاسخگویی و هماهنگی است.

سردار رفیعی آتانی خاطرنشان کرد: تاکنون دو اطلاعیه رسمی ستاد تشییع امام شهید منتشر شده و اطلاعیه‌های بعدی نیز متناسب با شرایط و نیاز مردم منتشر خواهد شد. ستاد مراسم در کمیته هشت گانه با هماهنگی کامل خدمات ماندگار به زائرین و مریدان امام شهید ارائه خواهد داد.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین از ثبت ۶۸موکب رسمی خبر داد و گفت: بیش از ۱۲۰موکب مردمی برای خدمت‌رسانی اعلام آمادگی کرده‌اند که هشت موکب توسط شهرک‌های صنعتی برپا شده و سایر موکب‌ها کاملاً مردمی هستند. تعدادی از این موکب‌ها نیز به‌صورت خودجوش در قم و مشهد مقدس مستقر شده‌اند.

وی افزود:  موکب‌های استان از ورودی آبیک تا خروجی استان و همچنین در شهرهای مختلف از جمله بوئین‌زهرا مستقر خواهند بود و نقشه استقرار آن‌ها نیز منتشر می‌شود.

سردار رفیعی آتانی درباره خدمات حمل‌ونقل اظهار کرد: هماهنگی‌های لازم برای تردد اتوبوس‌ها، استفاده از مترو، پارکینگ خودروهای شخصی، انتقال زائران به مصلی تهران و رفع محدودیت‌های ترافیکی انجام شده است.

وی همچنین از پیش‌بینی اسکان ۲۰هزار نفر در استان قزوین خبر داد و گفت: در مرحله نخست ظرفیت اسکان ۱۰ هزار نفر و در مرحله بعد تا سقف ۲۰هزار نفر در مساجد، حسینیه‌ها، مدارس، سالن‌های ورزشی، امامزادگان و اماکن عمومی فراهم شده است و خدمات تغذیه نیز ارائه خواهد شد.

سخنگوی ستاد تشییع امام شهید در قزوین با اشاره به مشارکت گسترده مردم افزود: سامانه‌های ۱۳۷ برای اعلام آمادگی مردم در زمینه اسکان، تأمین غذا، در اختیار گذاشتن خودرو و سایر خدمات راه‌اندازی شده و استقبال بسیار خوبی از سوی مردم صورت گرفته است.

سردار رفیعی آتانی درباره برنامه جاماندگان تشییع نیز گفت: برای افرادی که امکان حضور در تهران را ندارند، مراسم محوری در قزوین از میدان میرعماد تا گلزار شهدای قزوین برگزار خواهد شد و علاوه بر آن، به مدت پنج شب برنامه‌های فرهنگی و سوگواری در مرکز استان، شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاها اجرا می‌شود.

سخنگوی ستاد تشییع امام شهید درقزوین در پایان تأکید کرد: ستادهای شهرستانی نیز به ریاست ائمه جمعه، فرمانداران و فرماندهان سپاه تشکیل شده‌اند و همه ظرفیت‌های استان برای برگزاری باشکوه مراسم، خدمت‌رسانی به زائران و خلق حماسه‌ای ماندگار بسیج شده است.

48

کد مطلب 2241509

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

آخرین اخبار