یکصد و بیست و پنجمین اجتماع مردمی «شب‌های اقتدار» در سمنان

فرماندار شهرستان سمنان که سخنران یکصد و بیست و پنجمین مراسم «شب‌های اقتدار» بود، گزارشی از آخرین وضعیت آماده‌سازی و تجهیز مواکب و اماکن اسکان شهرستان برای میزبانی شایسته از زائران مراسم بدرقه پیکر مطهر رهبر شهید ارائه کرد.

یه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مهدی صمیمیان در یکصد و بیست و پنجمین شب اجتماع مردمی "شب‌های اقتدار" شهر سمنان به اقدامات انجام‌شده در حوزه تأمین و ذخیره‌سازی اقلام و کالاهای اساسی، تأمین نان، میوه و تره‌بار، برنامه‌ریزی برای فعالیت داروخانه‌ها و مراکز درمانی، تعیین کشیک صنوف و اجرای برنامه‌های اطلاع‌رسانی و فضاسازی محیطی در سطح شهرستان اشاره کرد و از آمادگی کامل شهرستان سمنان برای ارائه خدمات مطلوب به زائران خبر داد.

صمیمیان همچنین اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته، ده‌ها جلسه تخصصی ستاد بدرقه «آقای شهید ایران» و کمیته‌های مختلف آن به‌صورت مستمر برگزار شده و صدها مصوبه در حوزه‌های گوناگون به تصویب رسیده که بخش عمده آن‌ها تاکنون اجرایی و مابقی نیز در مراحل نهایی اجرا قرار دارد.

وی با بیان اینکه شهرستان سمنان به دلیل قرار گرفتن در مسیر زائران حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در قم و حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) در مشهد مقدس، همواره به عنوان «بین‌الحرمین ایران» شناخته می‌شود، افزود: مردم مهمان‌نواز سمنان در ایام بدرقه «رهبر شهید» نیز با همان روحیه ایثار و خدمت، آماده پذیرایی از زائران و دلدادگان آن شهید والامقام هستند.

 فرماندار سمنان از فراهم شدن ظرفیت اسکان شبانه برای ٣٠ هزار نفر خبر داد و گفت: در شرایط اضطراری، این ظرفیت به بیش از ٥٠ هزار نفر افزایش خواهد یافت و تمامی امکانات دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، مدارس، مساجد، بقاع متبرکه و سالن‌های ورزشی برای اسکان زائران آماده شده است.

 صمیمیان با اشاره به آمادگی حوزه سلامت و درمان افزود: ۱۷ پزشک فوق تخصص، متخصص و دندانپزشک، چهار بیمارستان، پنج کلینیک درمانی، چهار داروخانه شبانه‌روزی و ۱۰ داروخانه تأمین‌کننده داروهای بیماران خاص در ایام بدرقه آماده خدمت‌رسانی به زائران و شهروندان هستند.

 وی همچنین از فعالیت ۲۲ واحد نانوایی کشیک و ذخیره‌سازی هشت تن آرد برای تأمین نیازهای احتمالی خبر داد و گفت: هیچ‌گونه کمبود و مشکلی در تأمین نان، کالاهای اساسی، میوه و سایر اقلام مورد نیاز شهروندان و زائران وجود نخواهد داشت.

فرماندار شهرستان سمنان با اشاره به پیش‌بینی‌های انجام‌شده در حوزه خدمات فنی و خودرویی اظهار کرد: بیش از ۱۰۰ واحد صنفی تعمیرکار خودروهای سبک و سنگین و همچنین ۵۴ واحد صنفی لوازم یدکی و لاستیک خودرو به‌صورت کشیک آماده ارائه خدمات هستند.

 صمیمیان افزود: در حوزه سوخت‌رسانی نیز ۹۰ نازل فعال عرضه سوخت در سطح شهرستان به همراه افزایش سهمیه کارت‌های سوخت و تمهیدات لازم برای سوخت‌گیری با کارت‌های شخصی، شرایط مناسبی را برای خدمت‌رسانی به زائران و مسافران فراهم کرده است.

 وی همچنین از ذخیره‌سازی سه هزار قالب یخ برای پشتیبانی مواکب و خدمات‌رسانی مطلوب به زائران خبر داد و گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند ضمن فضاسازی مناسب، اقدامات خود را مستندسازی و در راستای روایت این حماسه بزرگ مردمی تلاش کنند.

 فرماندار شهرستان سمنان با اشاره به آغاز اعزام زائران این شهرستان برای حضور در مراسم بدرقه «آقای شهید ایران» گفت: این حرکت عظیم مردمی، جلوه دیگری از عشق، وفاداری و ارادت مردم دیار دارالمرحمه سمنان به رهبر شهید و آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

 وی از مردم شریف، مؤمن و انقلابی شهرستان سمنان دعوت کرد با حضور باشکوه در مراسم وداع، تشییع و تدفین «آقای شهید ایران»، بار دیگر حماسه‌ای ماندگار از وحدت، همدلی و وفاداری به ایران اسلامی و آرمان‌های انقلاب خلق کنند.

48

کد مطلب 2241949

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

آخرین اخبار