حضور ۵۳هزار قزوینی در مراسم تشییع رهبر شهید

سخنگوی ستاد برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید در قزوین گفت: طی دو روز برگزاری مراسم، ۵۳هزار و ۳۷۷نفر از مردم استان قزوین با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی، خودروهای شخصی و قطار به محل برگزاری مراسم اعزام شدند که نشان‌دهنده استقبال گسترده و حضور پرشور مردم استان در این رویداد است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «رستمعلی رفیعی آتانی»، فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) و سخنگوی ستاد برگزاری مراسمات ویژه وداع و تشییع رهبر شهید در استان قزوین، در سومین اطلاعیه ستاد برگزاری مراسمات ویژه وداع و تشییع رهبر شهید در استان قزوین، با تشریح آمار اعزام زائران استان در دومین روز مراسم تشییع رهبر شهید، اظهار کرد: مردم استان قزوین همچون روز نخست، با حضوری گسترده و پرشور در این مراسم شرکت کردند و در مجموع ۳۲هزار و ۳۱۴نفر از نقاط مختلف استان به محل برگزاری مراسم اعزام شدند.

وی با بیان اینکه برای تسهیل حضور مردم، تمامی ظرفیت‌های حمل‌ونقل استان به کار گرفته شد، افزود: در این اعزام‌ها، ۲۳۰دستگاه اتوبوس، ۸۴دستگاه مینی‌بوس، چهار هزار و ۶۰۰دستگاه خودروی شخصی و همچنین ظرفیت ریلی مورد استفاده قرار گرفت تا مشتاقان حضور در این مراسم بتوانند در فضایی منظم و برنامه‌ریزی‌شده راهی محل برگزاری شوند.

سخنگوی ستاد برگزاری مراسمات ویژه وداع و تشییع رهبر شهید در استان قزوین عنوان کرد: بر اساس آمار ثبت‌شده، ۹هزار و ۹۳۱نفر با ۲۳۰دستگاه اتوبوس، یک‌هزار و ۶۰۳نفر با ۸۴دستگاه مینی‌بوس، ۲۰هزار و ۳۰نفر با چهار هزار و ۶۰۰دستگاه خودروی شخصی و ۷۵۰نفر نیز از طریق قطار به مراسم اعزام شدند که مجموع اعزام‌های روز دوم به ۳۲هزار و ۳۱۴نفر رسید.

سردار رفیعی آتانی با قدردانی از مشارکت گسترده مردم و تلاش دستگاه‌های اجرایی، خدماتی و نیروهای مردمی در ساماندهی این اعزام‌ها، اظهار کرد: حضور کم‌نظیر مردم استان قزوین در این مراسم، بار دیگر عمق پیوند ملت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت و وفاداری به مسیر شهدا را به نمایش گذاشت.

سخنگوی ستاد برگزاری مراسمات ویژه وداع و تشییع رهبر شهید در استان قزوین خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای اعزام منظم زائران با همکاری مجموعه‌های مختلف انجام شد و خوشبختانه روند اعزام‌ها با نظم و برنامه‌ریزی مطلوب صورت گرفت تا مردم بتوانند با آرامش در این مراسم تاریخی و معنوی حضور پیدا کنند.

سردار رفیعی آتانی با اشاره به مجموع اعزام‌های انجام‌شده در دو روز برگزاری مراسم نیز یادآورشد: در روز نخست ۲۱هزار و ۶۳نفر و در روز دوم ۳۲هزار و ۳۱۴نفر از مردم استان قزوین به محل برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید اعزام شدند که در مجموع، طی این دو روز، ۵۳هزار و ۳۷۷نفر از استان قزوین در این مراسم حضور یافته‌اند، آماری که نشان‌دهنده استقبال گسترده و حضور پرشور مردم استان در این رویداد بزرگ و تاریخی است.

وی در پایان با اشاره به فراهم شدن شرایط برای افزایش اعزام‌ها، بیان کرد: با برداشته شدن محدودیت‌های پیشین، از ساعت ۲۲ امشب اعزام زائران از محل گلزار شهدای قزوین، مهدیه قزوین و حوزه‌های مقاومت بسیج با تمام ظرفیت و توان ادامه خواهد داشت تا علاقه‌مندان بتوانند در مراسم تشییع امام شهید حضور یابند.

کد مطلب 2242284

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار