تاخیر ۴ ساعته پرواز تهران-مشهد/ توضیح سازمان هواپیمایی درباره علت اختلال در یک پرواز

تاخیر حدود ۴ ساعته یکی از پروازهای تهران-مشهد، موجب گلایه برخی مسافران شد؛ پیگیری خبرآنلاین از مسئولان نشان می‌دهد این تاخیر مربوط به یک پرواز موردی بوده و سازمان هواپیمایی کشوری از عادی بودن روند پروازها خبر می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی دریافت گزارش‌هایی از سوی برخی مسافران درباره تاخیر چند ساعته یکی از پروازهای داخلی، موضوع از سوی خبرنگار خبرآنلاین پیگیری شد. مسافران این پرواز با اشاره به انتظار طولانی در فرودگاه، خواستار روشن شدن علت تاخیر و اطلاع‌رسانی دقیق درباره وضعیت پرواز خود شده بودند.

بررسی‌های خبرآنلاین نشان می‌دهد این تاخیر مربوط به یکی از شرکت‌های هواپیمایی در مسیر تهران-مشهد بوده است؛ پروازی که قرار بود ساعت ۲۲ امشب انجام شود، اما در نهایت با حدود ۴ ساعت تاخیر در ساعت ۲ بامداد انجام خواهد شد. این پرواز حدود ۲۵۰ مسافر دارد و تاخیر آن موجب نارضایتی برخی مسافران شده است.

در میان مسافران این پرواز، افرادی نیز حضور دارند که برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب و حضور در مشهد مقدس راهی این شهر هستند. برخی از این مسافران با اشاره به اهمیت حضور به‌موقع در این مراسم، نسبت به طولانی شدن زمان انتظار و تاخیر در انجام پرواز ابراز نگرانی کرده بودند.

در پیگیری انجام شده از یک مقام مسئول درباره علت این تاخیر، عنوان شد که برخی عوامل عملیاتی می‌تواند در زمان‌بندی پروازها تاثیرگذار باشد. این مقام مسئول با اشاره به شرایط حاکم بر شبکه پروازی کشور، از جمله حجم ترافیک هوایی، شلوغی مسیرها و محدودیت‌های عملیاتی، تاکید کرد که تاخیر در برخی پروازها موضوعی موردی است و به معنای وجود اختلال گسترده در پروازهای کشور نیست.

وی همچنین درباره وضعیت پروازهای سایر شرکت‌های هواپیمایی توضیح داد و گفت که روند انجام پروازها در شرایط عادی قرار دارد و تنها ممکن است یک شرکت هواپیمایی در یک مسیر مشخص، به دلایل خاص با تاخیر مواجه شود.

همچنین با توجه به برخی گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال ارتباط تاخیرهای پروازی با شرایط امنیتی و تهدیدهای نظامی، پیگیری‌های خبرآنلاین نشان می‌دهد این تاخیر ارتباطی با چنین موضوعاتی ندارد و ناشی از عوامل عملیاتی و شرایط معمول در برنامه‌ریزی پروازها بوده است. 

همزمان مجید اخوان، سخنگو و سرپرست روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری، در گفت‌وگو با خبرآنلاین با رد وجود مشکل عمومی در پروازهای کشور، اظهار کرد که پروازها طبق روال معمول در حال انجام است و اختلال خاصی در شبکه پروازی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تاخیرهای مقطعی در صنعت هوانوردی ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد، افزود: ممکن است یک شرکت هواپیمایی در شرایطی خاص با تاخیر در انجام یک پرواز مواجه شود، اما این موضوع نباید به عنوان نشانه‌ای از بروز مشکل در کل صنعت حمل‌ونقل هوایی تلقی شود.

تاخیر پروازها یکی از موضوعاتی است که همواره مورد توجه مسافران قرار دارد. عواملی مانند شرایط جوی، مسائل فنی هواپیما، برنامه‌ریزی ناوگان، محدودیت‌های فرودگاهی و ترافیک هوایی از جمله دلایلی هستند که می‌توانند زمان انجام پروازها را تغییر دهند.

با این حال، اطلاع‌رسانی به‌موقع و شفاف شرکت‌های هواپیمایی در چنین شرایطی، یکی از مطالبات اصلی مسافران است؛ چراکه انتظار طولانی بدون اطلاع دقیق از علت تاخیر، می‌تواند نارضایتی بیشتری برای مسافران ایجاد کند.

بر اساس پیگیری‌های انجام شده، پرواز تهران-مشهد مورد اشاره پس از چند ساعت تاخیر انجام شده و مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری تاکید دارند که وضعیت کلی پروازهای داخلی کشور عادی است و تاخیر ایجاد شده مربوط به یک مورد مشخص بوده است.

۲۲۳۲۲۴

کد مطلب 2243771

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین