آغاز به کار کارشناسان روس در نیروگاه اتمی بوشهر / روس‌اتم: شش کارشناس به بوشهر بازگشتند

الکسی لیخاچف، مدیرعامل شرکت دولتی هسته‌ای روس‌اتم، روز جمعه اعلام کرد که نخستین گروه از کارکنان این شرکت بازگشت به نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، لیخاچف پس از گفت‌وگوهای هیئت‌های روسیه و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در کالینینگراد به خبرنگاران گفت: «تنها چند ساعت پیش، نخستین گروه متشکل از ۶ نفر حرکت به سمت محل نیروگاه هسته‌ای بوشهر را آغاز کرد.»

به نوشته ایسنا وی در ادامه با اشاره به حملات پیشین انجام گرفته، تاکید کرد که نیروگاه هسته‌ای بوشهر هدف هیچ حمله‌ای قرار نگرفته است.

مدیرعامل روس‌اتم همچنین اظهار کرد که در پی حملات، گروهی از کارکنان روسی این شرکت در تهران گرفتار شده‌اند.

لیخاچف همچنین گفت که روس‌اتم طی ساعات آینده درباره بازگشت بیشتر کارکنان این شرکت به نیروگاه هسته‌ای بوشهر تصمیم‌گیری خواهد کرد.

۴۲/۴۲

کد مطلب 2244496

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • غلام IR ۲۲:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۹
    0 0
    این روش های کثیف الان چند سال میشه هنوز یه لامپ هم با نیروگاه بوشهر روشن نکردن بعد عربها با کشورهای اروپایی هر دوسال یکی می‌سازن خدایا خودت ظهور کن ما را نجات بده به این مسولین کودن که امیدی نیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین