مصوبات جدید برای حفظ اشتغال و جلوگیری از توقف خطوط تولید در لرستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان بر تسهیل فرآیند تأمین مالی، رفع محدودیت‌های اداری و حمایت‌های همه‌جانبه برای حمایت از واحدهای تولیدی و صنفی، تاکید کرد. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، امید امیدی شاه آباد با اشاره به برگزاری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهارداشت: در این نشست، مسائل و مشکلات تعدادی از واحدهای تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی استان با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و سایر نهادهای مرتبط مورد بررسی قرار گرفت و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم برای رفع موانع تولید و تداوم فعالیت این واحدها اتخاذ شد.

وی ادامه‌داد: مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این جلسه شامل رفع اختلافات و تعیین تکلیف محل اجرای برخی طرح‌های سرمایه‌گذاری، بررسی درخواست‌های مرتبط با تأمین سرمایه در گردش، تسهیل در پرداخت تسهیلات بانکی، رفع موانع ناشی از محدودیت‌های بانکی، امهال و تقسیط بدهی‌ها و اقساط معوق، تعیین مهلت برای بازپرداخت تعهدات مالی و بانکی، بررسی مشکلات مربوط به بیمه و حق بیمه کارگران، رسیدگی به مسائل مالیاتی، رفع موانع ثبت سفارش و امور گمرکی، پیگیری مشکلات حقوقی و اجرایی برخی واحدها و اتخاذ تدابیر لازم برای حمایت از واحدهای آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی اخیر بود.

معاون اقتصادی استاندار لرستان خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبات این جلسه، بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی موظف شدند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی، همکاری لازم را برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، امهال بدهی‌ها، رفع محدودیت‌های اداری، تسریع در ارائه خدمات، حمایت از حفظ اشتغال، جلوگیری از توقف خطوط تولید و فراهم کردن شرایط بازگشت واحدهای دارای مشکل به چرخه کامل تولید به عمل آورند.


امیدی افزود: همچنین مقرر شد اجرای مصوبات در بازه‌های زمانی مشخص از سوی دستگاه‌های مسئول پیگیری شده و گزارش اقدامات انجام‌شده در جلسات آتی کارگروه ارائه شود تا روند رفع موانع تولید و حمایت از سرمایه‌گذاری در استان با سرعت و اثربخشی بیشتری دنبال شود.

وی ادامه‌داد: این کارگروه به صورت مستمر با هدف حل مشکلات واحدهای اقتصادی، حفظ تولید و اشتغال، تقویت سرمایه‌گذاری و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی در استان لرستان برگزار می‌شود.

کد مطلب 2245682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 5 =

آخرین اخبار