جهانساز: ۶۶ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

رئیس سازمان چای کشور با اعلام پرداخت ۲۵۱ میلیارد تومان دیگر از مطالبات چایکاران، گفت: تاکنون ۶۶ درصد مطالبات برگ سبز چای پرداخت شده و با توجه به روند تولید، پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۳۰ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شود که نسبت به سال گذشته حدود ۳۰ درصد افزایش خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین گیلان حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور، از پرداخت مرحله جدید مطالبات چایکاران خبر داد و اظهار کرد: امروز ۲۵۱ میلیارد تومان دیگر از مطالبات چایکاران پرداخت می‌شود که با این پرداخت، مجموع مطالبات پرداخت‌شده به بیش از ۲ هزار و ۶۲ میلیارد تومان، معادل ۶۶ درصد کل مطالبات برگ سبز چای، خواهد رسید.

وی افزود: از مجموع پرداختی‌ها، ۳۶۸ میلیارد تومان سهم دولت و یک‌هزار و ۶۹۴ میلیارد تومان سهم کارخانجات فرآوری چای است. تاکنون ۴۷ درصد از سهم دولت و ۷۳ درصد از تعهدات کارخانجات به چایکاران پرداخت شده است. رئیس سازمان چای کشور با اشاره به آخرین آمار خرید برگ سبز چای گفت: تاکنون ۸۴ هزار و ۵۵۱ تن برگ سبز چای از باغات شمال کشور خریداری شده که ۵۸ درصد آن درجه یک و ۴۲ درصد درجه دو است.

از این میزان نیز حدود ۱۹ هزار تن چای خشک تولید و وارد چرخه تأمین بازار شده است. جهانساز با اشاره به حمایت‌های دولت برای توسعه آبیاری نوین در باغات چای تصریح کرد: برای اجرای سامانه آبیاری بارانی، ۸۰ درصد هزینه‌ها به صورت کمک بلاعوض تأمین می‌شود و تاکنون حدود هزار هکتار از باغات چای به این سامانه مجهز شده‌اند. همچنین برای تأمین آب و ایجاد حوضچه‌های ذخیره، تسهیلات لازم از محل منابع صندوق‌های حمایتی پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان تولید برگ سبز چای تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته بین ۳ تا ۴ درصد افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، حدود ۱۳۰ هزار تن برگ سبز چای خریداری شود که رشد حدود ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد و در نتیجه، عرضه چای ایرانی در بازار نیز افزایش خواهد یافت. رئیس سازمان چای کشور درباره وضعیت بازار چای نیز گفت: تاکنون ۱۲ ثبت سفارش برای واردات چای انجام شده و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در بازار وجود ندارد. موجودی انبارها و فروشگاه‌ها مطلوب است و همزمان با تولید داخلی، عرضه چای به بازار به‌صورت مستمر ادامه دارد.

کد مطلب 2245740

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 13 =

آخرین اخبار