جواد عرب‌شهراب به عنوان اولین رئیس اداره آموزش و پرورش ایوانکی منصوب شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با صدور حکمی، «جواد عرب‌شهراب» را به سمت رئیس اداره آموزش و پرورش ایوانکی منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین  استان سمنان، قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان، طی حکمی جواد عرب‌شهراب را به عنوان اولین رئیس اداره آموزش و پرورش ایوانکی منصوب کرد.

جواد عرب‌شهراب که متولد سال ۱۳۵۷ است، دانش‌آموخته رشته ریاضی بوده و بیش از ۲۸ سال سابقه خدمت در مجموعه آموزش و پرورش را در کارنامه دارد. 

وی پیش از این در مسئولیت‌های متعددی از جمله مدیریت دبیرستان‌های شهرستان گرمسار، کارشناس مسئول آموزش متوسطه و همچنین معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمسار به مدت ۵ سال، به نظام تعلیم و تربیت خدمت کرده است.

گفتنی است با پیگیری‌های مستمر و در راستای تحقق عدالت آموزشی و توزیع متوازن خدمات تعلیم و تربیت، اداره آموزش و پرورش ایوانکی به‌عنوان یک «منطقه مستقل» ارتقا یافته است. این تغییر ساختاری با هدف تسهیل در ارائه خدمات آموزشی، کاهش فاصله اداری و تمرکز بیشتر بر کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان این منطقه اجرایی شده است.
 

کد مطلب 2246258

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

آخرین اخبار