محمدرضا داوطلب در شورای مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان :
گیلان 3.1 درصد شهدای کشور را دارد

محمدرضا داوطلب در شورای مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان که با حضور معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید کشور برگزار شد، کسب رضایت خانواده های شهدا را کسب رضایت الهی دانست و اظهار کرد: عزت و اقتدار کشور را مدیون شهدا و خانواده های آنان هستیم.

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان وی با اشاره به جمعیت دو میلیون و 500 هزار نفری استان گیلان، افزود: اگرچه گیلان سه درصد جمعیت کشور را دارد، اما سالانه میزبان دو میلیون تا 15 میلیون نفر جمعیت هستیم و که بخشی از این جمعیت، شامل ایثارگران عزیز کشور می شود. مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه 17 شهرستان و 43 بخش و 52 شهر و 109 دهستان داریم، تصریح کرد: تعامل مدیران بنیاد شهید شهرستان ها با فرمانداران و ائمه جمعه برقرار است و دیدار مسئولان با خانواده های شهدا و ایثارگران انجام می شود. داوطلب 63 درصد جمعیت استان را شهری و 37 درصد را روستایی دانست و بیان کرد: گیلان 15 هزار جانباز زیر 25 درصد و 10 هزار جانباز 25 تا 69 درصد و 273 جانباز بالای 70 درصد دارد؛ 2626 نفر از والدین شهدا و 1376 نفر از همسران شهدا در قید حیات هستند و 2734 فرزند شهید و 23 هزار همسر جانباز و 58 هزار فرزند جانباز داریم که به طور مستقیم و غیر مستقیم از بنیاد شهید استان خدمت می گیرند.

وی شهدای گیلان را بالغ بر هشت هزار نفر دانست که 3.1 درصد جمعیت شهدای کشور را تشکیل می دهد و گفت: 25 هزار جانباز(3.6 درصد جانبازان کشور) و 2674 آزاده(6 درصد آزادگان گیلان) نیز داریم. مدیرکل بنیاد شهید گیلان با بیان اینکه 45 شهید جنگ 12 روزه و 65 شهید جنگ رمضان را تقدیم کردیم، ادامه داد: 29 شهید تدفینی جنگ 12 روزه و 44 شهید تدفینی جنگ رمضان داریم. همچنین گیلان مزین به 23 شهید مدافع حرم، 16 شهید منا، 144 شهید ترور، 63 شهید دوران انقلاب است. داوطلب کل مشمولان مسکن ایثارگران استان را 12 هزار و 800 نفر دانست که تا سال 1400، 7210 نفر باقی مانده بودند و بیان کرد: طی سال های اخیر تخصیص زمین برای 3246 نفر انجام شد و 3964 نفر باقی مانده اند که در دست پیگیری است.

وی گیلان را دارای 1301 گلزار شهدا دانست که کار ساماندهی آنها انجام شده و بیان کرد: در قالب طرح «سپاس»، دیدار منظم و مستمر با خانواده های شهدا ادامه دارد و طی سال جاری، بالغ بر 5900 دیدار با همراهی مدیران انجام شده است. داوطلب خواستار تسریع در احراز هویت شهدای اغتشاشات سال 1401 و سال گذشته با همکاری ستادکل نیروهای مسلح شد و خاطرنشان کرد: احراز هویت شهدا مطابق با قوانین و مستندات لازم با قید فوریت انجام می شود.

کد مطلب 2247985

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

آخرین اخبار