دو زلزله پیاپی غرب کرمانشاه را لرزاند؛ هلال‌احمر/ تاکنون خسارتی گزارش نشده است

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: وقوع دو زمین‌لرزه به بزرگی ۵.۲ و ۵.۷ ریشتر در فاصله پنج دقیقه، صبح امروز حوالی بخش کوزران استان کرمانشاه، موجب آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد تاکنون گزارشی از خسارت‌های جانی یا مالی دریافت نشده است.

افشین یگانه در گفت وگو باخبرنگار خبرآنلاین از استان کرمانشاه،با اشاره به دوزلزله پیاپی در اول صبح امروز درکرمانشاه، اظهار کرد: نخستین زمین‌لرزه ساعت ۷:۱۳ صبح امروز با بزرگی ۵.۲ ریشتر در حوالی کوزران به وقوع پیوست و تنها پنج دقیقه بعد، در ساعت ۷:۱۸، زمین‌لرزه‌ای دیگر با بزرگی ۵.۷ ریشتر بار دیگر این منطقه را لرزاند. لرزش این دو زلزله در شهر کرمانشاه، شهرستان‌های اطراف و بخش‌هایی از استان‌های همجوار نیز احساس شد.

وی افزود: در پی وقوع این زمین‌لرزه‌ها، جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه بلافاصله تیم‌های ارزیاب خود را به منطقه اعزام کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام‌شده پس از وقوع زلزله، گفت: سه تیم ارزیاب از کرمانشاه، روانسر و ماهیدشت در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مناطق نزدیک کانون زمین‌لرزه اعزام شدند تا وضعیت روستاها، واحدهای مسکونی و زیرساخت‌ها را بررسی کنند.

یگانه افزود: ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد تاکنون هیچ‌گونه خسارت جانی یا مالی ناشی از این دو زمین‌لرزه گزارش نشده است و تیم‌های امدادی همچنان در حال پایش منطقه هستند.

وی با بیان اینکه نیروهای عملیاتی هلال‌احمر در آماده‌باش کامل قرار دارند، اظهار کرد: با وجود نبود گزارش خسارت، تمامی پایگاه‌های امداد و نجات استان برای هرگونه مأموریت احتمالی و همچنین وقوع پس‌لرزه‌های احتمالی آمادگی کامل دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه تصریحکرد: بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری کشور، زمین‌لرزه نخست در عمق ۸ کیلومتری و زمین‌لرزه دوم در عمق ۱۳ کیلومتری زمین ثبت شده است. کانون هر دو زمین‌لرزه در حوالی کوزران و در شمال‌غرب استان کرمانشاه قرار داشته است.

یگانه  گفت:دستگاه‌های امدادی و مدیریت بحران همچنان در حال ارزیابی میدانی مناطق تحت تأثیر هستند و در صورت انتشار اطلاعات جدید از سوی مراجع رسمی، این خبر به‌روزرسانی خواهد شد.

کد مطلب 2248805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =

آخرین اخبار