به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازقزوین؛ سردار «علی اصغر جمالی» جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: درراستای تداوم طرح های مقابله باقاچاق کالا و ارز، ماموران یگان امداد شهرستان قزوین حین کنترل خودروهای عبوری در محور های مواصلاتی، به یک دستگاه خودرو وانت نیسان مشکوک شده و برای بررسی بیشتر دستور توقف آن را صادرکردند.
وی افزود: پس از توقف خودرو در بازرسی از آن، ۸هزارو ۷۵۱قلم انواع مکمل های غذایی از قبیل قطره و کپسول مولتی ویتامین غیرمجاز کشف و یک نفر را در این خصوص دستگیرکردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه ارزش ریالی اقلام کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر ۱۵میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضائی معرفی شد.
سردار جمالی در پایان بیان کرد: سودجویان و متخلفان اقتصاد داخلی کشور بدانند، پلیس با اشراف اطلاعاتی و کنترل تحرکات، با هرگونه فعالیت سودجویانه، قاطعانه برخورد می کند.







نظر شما