۰ نفر
۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۰
احتمال لغو انتخابات مقدماتی لیکود

شبکه عبری «کان» گزارش داد منابعی در حزب لیکود احتمال داده‌اند در صورت فراهم‌ نشدن شرایط برگزاری انتخابات مقدماتی این حزب در اوایل هفته آینده، این رأی‌گیری لغو شود.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین؛در چنین شرایطی ممکن است کمیته‌ای به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس لیکود، تشکیل شود و اعضای فهرست انتخاباتی حزب برای کنست آینده را تعیین کند.

نتانیاهو پیش‌تر نیز در نشستی داخلی گفته بود در صورتی که شرایط امنیتی اجازه برگزاری انتخابات مقدماتی را ندهد، فهرست نامزدهای لیکود از طریق یک کمیته تعیین‌ کننده تنظیم خواهد شد. اجرای این طرح، اختیار گسترده‌ای برای حذف، جابه‌جایی یا افزودن نامزدها در اختیار او قرار می‌دهد.

احتمال لغو انتخابات داخلی با مخالفت شماری از اعضا و نمایندگان لیکود مواجه شده است. منتقدان معتقدند این اقدام ساختار انتخاباتی حزب را تضعیف کرده و به نتانیاهو امکان می‌دهد فهرست نامزدها را بر اساس ملاحظات شخصی و سیاسی خود تنظیم کند.

بازرس داخلی لیکود نیز پیش‌تر اعلام کرده بود جایگزینی انتخابات مقدماتی با چنین کمیته‌ای، بدون تصویب تغییرات لازم در نهادهای حزب، از نظر تشکیلاتی و حقوقی امکان‌پذیر نیست.

315

کد مطلب 2251069

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین