رییس کمیسیون تحقیق مجلس با اشاره به تحقیقات کمیسیون و استعلام‌های صورت گرفته اعلام کرد موردی برای خدشه در اعتبارنامه احمد توکلی وجود ندارد.

به گزارش خبر آنلاین گزارش کمیسیون تحقیق مجلس از اعتبار نامه احمد توکلی نماینده تهران اولین دستور کار امروز مجلس شورای اسلامی بود که توسط  عزیزی سخنگوی این کمیسیون  قرائت شد
از میان 286 نماینده مجلس نهم، اعتبارنامه​ همه نمایندگان به جز احمد توکلی نماینده تهران به تصویب رسیده بوده بود و در نهایت پس از کش و قوس های فراوان اعتبار نامه توکلی نیز در کمیسوین تحقیق به تصویب و و در دستور کار صحن قرار گرفت.
 
ملک شاهی رییس کمیسیون تحقیق در توضیحاتی در خصوص سیر بررسی پرونده توکلی،گفت: بعد از تاییید اعتبار نامه آقای توکلی در شعب مربوطه این اعتبارنامه در صحن علنی مطرح شد و به دنبال اعتراض آقای توکلی به اعتبار نامه آقایان موسیوی نژآد نماینده دشتستان، ایرانپورنماینده مبارکه و حسینی نماینده قصر شیرین این نمایندگان نیز به اعتبارنامه آقای توکلی در صحن علنی اعتراض و موضوع به کمیسیون تحقیق ارجاع داده شد.
 
ملک شاهی افزود: در پرونده اقای توکلی سه مورد مطرح بود 1- بحث مدرک تحصیلی وی که در مدرک دکترای ایشان تشکیک شده بود.
2- استفاده از زمینی که مربوط به مدرسه بود
3- استفاده از ارز متاهلی به جای ارز مجردی در زمان تحصیل در خارح از کشور
 
وی با بیان اینکه در دو مرحله از معترضین توضیحاتی خواسته شد و در ادامه از مراجع رسمی چون وزارت علوم در خصوص موارد مطرح شده استعلام شد، خاطر نشان ساخت: در استعلامی که از ورات علوم در خصوص مدرک دکترای آقای توکلی شد وزارت علوم اعلام کرد در زمانی که ایشان برای تحصیل بعد از لیسانس به انگلیس اعزام می شوند و قرار بوده به عنوان دانشجوی فوق لیسانس ادامه تحصیل دهند در آنجا گروه های ویژه ای که مسئول بررسی هستند تصویب می کنند وی در مقطع دکترا تحصیل کند و بعد از ورود به ایران مدرک ایشان به عنوان دکترای پژوهشی تایید می شود.
 
ملک شاهی ادامه داد: در خصوص مسائل مربوط به زمینی که متعلق به مدرسه است نیز بعد از بررسی های کمیسیون مشخص شد که اقای توکلی مالکیتی بر این زمین نداشته و استفاده زا آن جز منافع عمومی است.
رییس کمیسیون تحقیق در ادامه توضیحات خود در خصوص بند سوم اعتراضات معترضین در خصوص استفاده از ارز متاهلی به جای ارز مجردی نیز با بیان اینکه این موضوع در شورای نکهبان مورد بررسی قرا رگرفته، گفت از این رو کمیسیون تحقیق به این موضوع ورود پیدا نکرد.
 
/220
 
 
کد خبر 225154

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین