افتتاح قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرز مهران/ ۲۰۰ خبرنگار رویدادها را پوشش می‌دهند

قرارگاه رسانه‌ای اربعین با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار ایلام در مرز مهران آغاز به کار کرد. به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، این مرکز با هدف هماهنگی رسانه‌ای، تولید محتوا و پوشش خبری مراسم اربعین راه‌اندازی شده و حدود ۲۰۰ فعال رسانه‌ای در آن مشارکت خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، قرارگاه رسانه‌ای اربعین روز دوشنبه با حضور نماینده ولی فقیه در استان ایلام، استاندار ایلام و جمعی از پیشکسوتان و فعالان رسانه‌ای در مرز مهران افتتاح شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در حاشیه این مراسم گفت: این قرارگاه با هدف پوشش گسترده رویدادهای مرتبط با اربعین، تولید و ارسال اخبار و همچنین تقویت هماهنگی میان رسانه‌ها راه‌اندازی شده است.

علی هلشی افزود: به طور روزانه بین ۱۵ تا ۲۵ نفر از نیروهای رسانه‌ای در این قرارگاه ساماندهی و جابجا می‌شوند و در مجموع حدود ۲۰۰ نفر مسئولیت پوشش خبری کنگره بزرگ اربعین را بر عهده خواهند داشت.

وی با بیان اینکه این قرارگاه تنها به پوشش میدانی اخبار محدود نمی‌شود، تصریح کرد: قرارگاه رسانه‌ای اربعین محلی برای برگزاری نشست‌های خبری مدیران و مسئولان نیز خواهد بود و می‌تواند بستر مناسبی برای تعامل بیشتر، هماهنگی مؤثرتر و اطلاع‌رسانی دقیق‌تر در ایام اربعین فراهم کند.

به گزارش خبرآنلاین، مرز مهران در سال‌های اخیر به یکی از مهمترین گذرگاه‌های تردد زائران اربعین تبدیل شده است. موقعیت جغرافیایی این مرز، نزدیکی آن به شهرهای زیارتی عراق و همچنین زیرساخت‌های ایجاد شده در این منطقه، مهران را به اصلی‌ترین مسیر خروج زائران ایرانی تبدیل کرده است.

بر اساس برآوردهای آماری، بیش از ۶۰ درصد زائران اربعین، مرز مهران را برای ورود به عراق انتخاب می‌کنند. همچنین طی سال‌های گذشته، مجموعه‌ای از اقدامات زیرساختی در حوزه راه، ایمن‌سازی مسیرها و بهبود ظرفیت تردد در این منطقه انجام شده که به افزایش توان خدمات‌رسانی در ایام اوج سفر کمک کرده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد مرز مهران در زمان اوج تردد اربعین، توان مدیریت صدها هزار رفت و آمد روزانه را دارد و سال گذشته نیز میلیون‌ها نفر از این گذرگاه بین‌المللی عبور کرده‌اند، موضوعی که اهمیت راهبردی مهران در مدیریت سفرهای اربعین را دوچندان کرده است.

کد مطلب 2252479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

آخرین اخبار