بلومبرگ: تمرکز مذاکرات ایران و عمان بر بازگشایی تنگه هرمز است

یک شبکه آمریکایی به نقل از منابع مطلع ادعا کرد که ایران و عمان در تلاش هستند تا برای از سرگیری کشتیرانی از طریق تنگه هرمز به توافق برسند.

به گزارش خبرآنلاین، شبکه «بلومبرگ» شامگاه دوشنبه مدعی شد که تمرکز مذاکرات ایران و عمان بر بازگشایی تنگه هرمز قرار دارد.

به روایت فارس؛ این شبکه آمریکایی به نقل از منابع مطلع ادعا کرد که ایران و عمان در تلاش هستند تا برای احیای ترانزیت و ناوبری در تنگه هرمز به توافق برسند.

در این گزارش آمده است: «مذاکره‌کنندگان ایران و عمان در تلاشند تا به توافقی برای از سرگیری کشتیرانی از طریق تنگه هرمز دست یابند. یکی از پیشنهادهای مورد بحث، بازگشایی گذرگاه کشتیرانی میانی در تنگه هرمز است».

پیش از این نیز «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفته بود که تهران مذاکرات مفیدی با عمان درمورد تنظیم کشتیرانی در تنگه هرمز داشته است.

315

کد مطلب 2252610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • پارسائی IR ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۶
    1 0
    تنگه جهانی هرمز باید برپایه قانون های جهانی اداره شود . تمام دنیا بتوانند از آن استفاده کنند . بستن تنگه هرمز جنایت است به مردم ایران و آزار رساندن به سایر مردم دنیا !

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین