رسولی، مشاور سیاسی قالیباف: جناح پرسروصدا به جمهوری اسلامی تهمت کودتا می‌زند/ این جناح برای تحریم انتخابات هیات‌رئیسه مجلس برنامه داشت اما...

امیرابراهیم رسولی، مشاور سیاسی رئیس مجلس به جماران گفت: حتما پس از این مرحله، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی ما، برای احقاق خون شهدا و جمهوری اسلامی، افرادی که با سروصدا سعی در تشویش اذهان ملت مبعوث‌شده دارد، حساب خواهند کشید. عملکرد این‌ها هرگز پاک‌شدنی نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرابراهیم رسولی، مشاور رئیس مجلس گفت:فارغ از اینکه چه کسی رئیس تیم مذاکره‌کننده است و اصلا رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه چه کسانی هستند، مهم این است که نظام جمهوری اسلامی تصمیم به انجام کاری گرفته است و آن کار می‌تواند مذاکره باشد یا پاسخ به حملات دشمن. این‌ها اصلا تصمیم شخص نیست و نظام برای آن‌ها تصمیم‌گیری می‌کند.

وی افزود: به پیشنهاد رئیس‌جمهور و تایید رهبر انقلاب، آقای قالیباف به ریاست تیم مذاکره‌کننده انتخاب و بنا به خواست نظام، راهی مذاکرات اسلام‌آباد شد. در آن جا، یک تیم ۷۰ نفره کاملا متنوع ایشان را همراهی کرد، با این هدف که همه اعم از دوستان نظامی، رسانه‌ای و... با سلایق مختلف، در فرایند مذاکرات حاضر باشند. در همان زمان بسیاری علیه تیم مذاکره‌کننده فضاسازی کردند، در حالیکه نهایتا چون منافع کشور در آن مذاکرات تامین نشد، تیم مذاکره‌کننده بدون انجام هیچ کاری به کشور بازگشت. 

به روایت جماران، مهم ترین بخش های این گفت و گو را در ادامه می خوانید:

*کسانی که برای اهداف شخصی و سیاسی خود، اذهان مردم را مشوش می‌کردند، ببینند! همان فردی که روزی رفت و پای میز مذاکره نشست، امروز هم پای تنگه هرمز ایستاده است. ما هیچ تفاوتی بین میدان، دستگاه دیپلماسی و خیابان قائل نیستیم و همه را در یک راستا می‌بینیم. برخی تلاش به انتخاب گزینشی پیام‌های رهبری دارند، در حالیکه باید کل فرمایشات ایشان را در کنار هم دید؛ رهبری همان طور که به اهمیت نقش‌آفرینی مردم مبعوث‌شده و لزوم توجه به منتقدین اشاره دارند، بر وحدت و حمایت از مسئولین نیز تأکید می‌کنند.

*مشکل ما با کسانی است که آن بخش از صحبت‌های رهبری که مورد پسند خودشان است را درشت می‌کنند و با صدای بلند فریاد می‌زنند و سایر قسمت‌های پیام‌های ایشان را کنار می‌گذارند. این تناقض عملکرد این افراد است. در شرایط حساس فعلی، باید با صبر انقلابی از کنار این افراد عبور کرد، اما من فکر می‌کنم جمهوری اسلامی در وقت مناسب، با کسانی که نظام را مظلوم گیر آوردند و در بدترین شرایط، نامناسب‌ترین رفتارها را داشتند، برخورد خواهد کرد. 

*اگر رهبری مخالفت داشتند که در همان پیام نمی‌گفتند اجازه مذاکره را صادر کرده‌اند. دکتر حداد عادل نیز به عنوان کسی که مشاور عالی و امین رهبر شهید بود و سابقه ۱۶ سال نمایندگی مجلس و یک دوره ریاست قوه مقننه را دارد و رابطه‌اش با رهبر سوم انقلاب هم مشخص است، از همان ابتدا صریحا در حمایت از مسئولین تیم مذاکره‌کننده موضع گرفت، اما برخی همین را هم برنمی‌تابند. قطعا ما مخالف کسانی هستیم که تلاش دارند بگویند یادداشت تفاهم به رهبر انقلاب تحمیل شده است. رهبری دارای اراده و قدرت تصمیم‌گیری هستند و بر اساس شرایط موجود و تعهدات دولت، اجازه مذاکره را دادند.

*من وارد واژه‌سازی‌ها تندرو، کندرو و... نمی‌شوم و تنها شما را به آخرین دیدار رهبر شهید با نمایندگان مجلس ارجاع می‌دهم که صراحتا فرمودند، «انقلابی‌گری فقط به سروصدا نیست». یعنی یک انقلابی می‌تواند منطقی و بدون توهین صحبت کند. حتما رهبر شهید چنین معضلی را دیده بودند که این تذکر را دادند. حال شما نمی‌خواهید این را بپذیرد؟ مانند برخی که رهبر شهید تذکر دیگری را به آنان دادند، اما درشتی کردند و نپذیرفتد و گفتند ما هم حرف داریم؛ جلسه بگذارید تا حرف‌هایمان را بزنیم. یا در جای دیگری گفتند ما ضبط صوت نیستیم. ما به این افراد برچسب نمی‌زنیم، اما راه‌مان از آنان جداست و مسیر جمهوری اسلامی را محکم جلو می‌بریم. 

*این‌ها تلاش کردند از ریاست مجدد آقای قالیباف بر مجلس جلوگیری کنند، اما شکست خوردند. حتی گفته بودند انتخابات هیات‌رئیسه را تحریم کنیم. شما در جمهوری اسلامی، انتخابات تحریم می‌کنید؟ بیانیه دادند تا تحریک به تحصن در جلوی مجلس کنند. جمهوری اسلامی این‌ها را فراموش نمی‌کند و این افراد را رها نخواهد کرد. شما چطور به خودتان اجازه دادید دهن‌تان را باز کنید و حرف کودتا بزنید؟ اصلا شما می‌دانید کودتا چیست؟ بروید دوتا کتاب علوم سیاسی بخوانید تا بفهمید کودتا چیست، نه اینکه شب بخوابید و صبح بیدار شوید، بگویید کودتا شده است. این قدر وقیح شده‌اید که به جمهوری اسلامی تهمت می‌زنید؟ چرا مستندات خود در مورد کودتا را ارائه نمی‌دهید؟ 

*این همه گفتند مجلس تعطیل است، در حالیکه سیستم اداری مجلس و نمایندگان در حال انجام وظایف خود بودند. حتی آقای قالیباف حدود دو ماه پیش در نامه‌ای خطاب به دستگاه‌های ذی‌صلاح، آمادگی خود برای بازگشایی صحن علنی را اعلام کرد، اما پاسخی به این نامه داده نشد. البته این دستگاه‌ها هم برای منع برگزاری جلسات صحن علنی منطق خود را داشتند. اگر جلسات برگزار می‌شد و دشمن دست به اقدامی می‌زد، همین دوستان نمی‌گفتند این به خاطر بی‌تدبیری شما بوده که ۲۹۰ نماینده را زیر یک سقف جمع کرده‌اید؟ حتی اخیرا هم که جلسه برگزار و رأی‌گیری انجام شد، مشکل آیین‌نامه‌ای برای رأی‌گیری در جلسات غیرحضوری رفع و اکنون قانون‌گذاری در حال انجام است. پیش از آن هم وظیفه نظارتی مجلس در حال انجام بود و کمیسیون‌های مجلس بیش از ۱۴۰ جلسه در وزارتخانه‌ها تشکیل داده بودند. 

*انتخاب مجدد آقای قالیباف به ریاست مجلس علی‌رغم تمام تخریب‌های صورت‌گرفته، نشان می‌دهد این افراد فقط اقلیتی در مجلس اند. حال که اندازه و تعداد شما مشخص شد، لااقل به اندازه‌تان سروصدا کنید. جمهوری اسلامی مظلوم اما مقتدر است و هیچ چیز را فراموش نمی‌کند. وقایع مجلس ششم را یادمان هست. در آن زمان کاری با نمایندگان وقت نداشتند، اما هنوز هم برخی به خاطر مسیر خلافی که آن زمان در مقابل جمهوری اسلامی در پیش گرفتند، برای تاییدصلاحیت خود التماس و ابراز ندامت می‌کنند. امروز نیز جمهوری اسلامی فراموش نمی‌کند که چطور عده‌ای در حال تشویش اذهان ملت مبعوث‌شده هستند. حتما پس از این مرحله، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی ما، برای احقاق خون شهدا و جمهوری اسلامی، از این افراد حساب خواهند کشید. عملکرد این‌ها هرگز پاک‌شدنی نیست.

۳۱۲۱۶

کد مطلب 2254782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین