۰ نفر
۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۵
 هزینه حج ۱۴۰۶ اعلام شد

ظرفیت ثبت‌نام حج ۱۴۰۶ پر شد و کارشناسان می‌گویند که هزینه احتمالی حج بالای ۶۰۰ میلیون تومان است.

به گزارش خبرآنلاین، رئیس ستازمان حج و زیارت علیرضا رشیدیان امروز گفت که «تا نرخ ارز مشخص نشود، رقم نهایی هزینه حج آینده قابل اعلام نیست.» این در حالی است که یسیاری از زائران منتظر قیمت نهایی هستند که بدانند می توانند حاجی شوند یا نه.

فارس نوشت: متوسط هزینه حج گذشته حدود ۴۰۰ میلیون تومان بود و مشمولان در مرحله پیش‌ثبت‌نام ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت کردند اما گفته می‌شود که «علی‌الحساب حج ۱۴۰۶ به حدود ۳۰۰ میلیون تومان رسیده و زائران باید از ماه آینده آن را پرداخت کنند.» بر اساس برآورد کارشناسان هزینه نهایی حدود ۶۰۰ میلیون تومان است.

با وجود اینکه ثبت‌نام حج پر شده و زمان اعزام‌ها هم مشخص شده، اما هنوز وضعیت پروازها هم معلوم نیست.

کارشناس زیارتی طاها عین‌الهی می‌گوید که ایرلاین‌ها در دقیقه ۹۰ هم می‌توانند پروازهای اضافه بگذارند و مشکلی در تردد نیست بهتر است به زائران استرس ندهیم.

در مقابل کارشناس زیارتی دیگر محمدرضا قیومی می‌گوید که همین حج قبلی هم تعدادی از زائران به دلیل نرسیدن ویزاها و پرواز، از حج جا ماندند و باید از قبل همه برنامه‌ریزی‌ها صورت گیرد تا سهمیه‌ها سوخت نشود.

کارشناسان می‌گویند که سازمان حج باید هرچه سریع‌تر قیمت نهایی حج را مشخص کند و همچنین علاوه بر پرواز ایران‌ایر، از ایرلاین‌های خارجی هم برای جابه‌جایی زائران استفاده کند.

۴۷۲۳۶

کد مطلب 2261507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین