۰ نفر
۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۹
کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره کلاهبرداری از کاربران با ارسال لینک‌های جعلی با عنوان «عکس یادگاری» هشدار داد.

به گزارش خبرآنلاین، اگر چه استفاده از صوت‌های غیرواقعی و شبیه‌سازی شده، یکی از روش کلاهبرداری است که این‌روزها مجرمان برای کلاهبرداری‌های مالی خود امتحان می‌کنند، اما ورود به‌حساب‌های کاربری افراد در پلتفرم‌های خرید اعتباری هم از دیگر ترفندهای جذاب این مجرمان است که قربانیان مالی بسیاری داشته است.

تسنیم نوشت: سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ می‌گوید: کلاهبرداران معمولا با شهروندان تماس می‌گیرند و با ادعاهایی مانند برنده شدن در قرعه‌کشی، دریافت تخفیف ویژه خدمات پزشکی، دندانپزشکی یا سایر پیشنهادهای وسوسه‌انگیز، از آنان می‌خواهند کدی را که برای تلفن همراهشان ارسال شده، در اختیارشان قرار دهند. این کد درواقع کد ورود به‌حساب کاربری افراد در پلتفرم‌های خرید اعتباری مانند اسنپ‌پی، دیجی‌پی و سایر سامانه‌های مشابه است. مجرمان پس از دریافت این کد، وارد حساب کاربری قربانی شده و تا سقف اعتبار وی خرید انجام می‌دهند، اما اقساط و بدهی این خریدها به نام صاحب حساب ثبت می‌شود و قربانیان زمانی متوجه این کلاهبرداری می‌شوند که پیامک اقساط یا بدهی برای آن‌ها ارسال شده و در آن زمان پیگیری موضوع دشوارتر خواهد بود.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ بهره‌گیری از موضوعات جذاب و موردتوجه کاربران را به‌عنوان روشی برای فریب افراد و انتشار بدافزارها عنوان می‌کند و می‌گوید: یکی از جدیدترین شگردهای کلاهبرداران، ارسال پیام‌هایی با عنوان «عکس یادگاری» یا «تو هم داخل این عکس هستی، دانلودش کن» است که کاربران را به نصب فایل‌های آلوده ترغیب می‌کند. پیام‌های ارسالی از سوی هکرها معمولا حاوی یک لینک مخرب یا فایل نصبی مستقیم است. کاربران پس از دانلود و اجرای فایل، ناخواسته بدافزاری را روی تلفن همراه یا کامپیوتر خود نصب می‌کنند که دسترسی کامل به اطلاعات شخصی، تصاویر، مخاطبان، پیامک‌ها و حتی اطلاعات بانکی را برای مهاجمان فراهم می‌سازد.

وی خودداری از دانلود و نصب هرگونه برنامه یا فایل دریافتی از طریق پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی را بهترین راهکار پیشگیری از وقوع جرم کلاهبرداران عنوان می‌کند و می‌گوید: دریافت نرم‌افزارهای موردنیاز از منابع و فروشگاه‌های معتبر سبب می‌شود مجرمان نتوانند به اهداف مجرمانه خود دست پیدا کنند.

۲۳۳۲۳۶

کد مطلب 2261886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین