صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از تضییع حقوق عمومی از اولویت‌های شرکت گاز است

مدیر عامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت: صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از تضییع حقوق عمومی از اولویت‌های شرکت گاز است.

رحمت‌الله سلیمی در گفت وگو با خبرنگار خبرآنلاین در استان کرمانشاه، اظهار کرد: صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از تضییع حقوق عمومی از اولویت‌های شرکت گاز است و در همین راستا، با استفاده از ظرفیت‌های نظارتی و عملیاتی، ۳۶۰ مورد سرقت گاز در استان شناسایی و اقدامات قانونی لازم انجام شده است.

وی افزود: انشعاب‌های غیرمجاز و دستکاری کنتورها از مصادیق برداشت غیرقانونی از شبکه گازرسانی است و شرکت گاز استان در برخورد با این تخلفات هیچ‌گونه اغماضی نخواهد داشت.

مدیر عامل شرکت گاز استان کرمانشاه با اشاره به تبعات این تخلفات، تصریح کرد: سرقت گاز علاوه بر تضییع حقوق عمومی، می‌تواند ایمنی شهروندان و پایداری شبکه گازرسانی را نیز با خطر مواجه کند.

سلیمی از شهروندان خواست در صورت مشاهده انشعاب غیرمجاز، دستکاری کنتور یا سایر موارد مشکوک، موضوع را از طریق کانال‌های ارتباطی شرکت گاز استان گزارش کنند تا در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و رسیدگی شود.

ور در پایان با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف گاز گفت: با توجه به شرایط کشور، بهینه‌سازی مصرف گاز یک ضرورت ملی و مسئولیتی مشترک است و تحقق آن نیازمند همکاری مردم، دستگاه‌های اجرایی، بخش صنعت و سایر ذی‌نفعان است.
انتهای پیام/

کد مطلب 2262965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار