هشدار مقامات امنیتی اسرائیل درباره تشدید تنش با ترکیه؛ اقدامات احتمالی علیه ترکیه بی سروصدا انجام شود

مقامات امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی ضمن هشدار نسبت به تشدید تنش با ترکیه، تأکید کردند که اظهارات تند مقامات ارشد سیاسی تل‌آویو علیه آنکارا ممکن است به رویارویی گسترده و تشدید غیرضروری اختلافات منجر شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، شماری از مقامات امنیتی و نظامی رژیم اسرائیل نسبت به تشدید تنش با ترکیه هشدار داده و خواستار پرهیز از تبدیل اختلافات دو طرف به یک رویارویی علنی و گسترده شدند.

به روایت ایرنا؛ براساس این گزارش، نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی ترجیح می‌دهند اختلافات با آنکارا به سطح گسترده کشیده نشود.

مقامات امنیتی و نظامی رژیم بر این باورند که اظهارات تند سیاسی علیه ترکیه می‌تواند به وخامت بیشتر روابط و افزایش تنش‌ها منجر شود. این مقامات تأکید کردند، اقدامات احتمالی علیه تحرکات ترکیه در سوریه، باید تا حد امکان بی‌سروصدا انجام شود و به رویارویی علنی میان تل‌آویو و آنکارا نینجامد.

این هشدارها پس از آن مطرح شد که تنش میان دو طرف در روزهای اخیر افزایش یافته و تل‌آویو با حمله به فرودگاه «ابوظهور» سوریه مدعی است خواهان خنثی کردن تلاش ترکیه برای تعمیق نفوذ خود در این کشور بوده است.

«اسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی تند، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه را مخاطب قرار داد و مدعی شد که وی آنکارا را به سمت «ماجراجویی‌های خطرناک» در سوریه سوق می‌دهد.

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل نیز در ادامه مواضع تند مقامات رژیم علیه آنکارا، اظهارات خود را علیه ترکیه تشدید کرد؛ موضوعی که به نوشته شبکه ۱۲، نگرانی نهادهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی را افزایش داده است.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، ترکیه را به «ریاکاری» متهم کرد و مدعی شد تل‌آویو با ترکیه مقابله خواهد کرد. ترکیه نیز با مراجعه به اینترپل، خواستار صدور «اخطار قرمز» علیه نتانیاهو به منظور دستگیری او شده است.

315

کد مطلب 2263605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
    0 0
    ترکیه اعراب کزریت بی خطرند برای اسراییل ا عیار اینارا سنجیدن که لفاظی میکنند اردوغان هارت پورت میکنه گازنمیکیره نفت گاز اسراییل از ترکیه عبور میکنهدالان هم که ریالهای سعودی که میزن توی دهان اردوغان زبونشکرده بیچاره درمونده حرف مفت هزینه نداره مگه پایگاه شو نزد یه چند وز دیگه هم امارکشته خاش میده بیرون میگه تصادف کردن
  • IR ۰۰:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۱
    0 0
    اسراییل الان نگران مسلط شدن ترکیه بر سوریه است و مثل گرگ زخمی ب همه جا حمله می‌کند هر بلایی تا الان برسر ایران اومده تا حالا از تشکیل داعش تا حمایت و مسلح کردن گروهک‌های تجزیه طلب و جنگ اخیر و غیره همه اش کار اسرائیل و نتان سگ هست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین