به گزارش خبرآنلاین، بیژن پولادی در گفتوگو با ایسنا گفت: همه سرنشیان خودروی ون از یک دورهمی خانوادگی در روستای "کندوا " از توابع بخش کوهستانی لاریجان در حال بازگشت به شهر آمل بودند که چند دقیقه پس از حرکت، به یک باره کنترل خودروی ون از دست راننده خارج و متاسفانه به سمت دره پایین دست جاده سقوط میکند.
وی با بیان اینکه پس از اعلام سقوط خودرو به دره و گزارش به مرکز اورژانس ۱۱۵ آمل، بلافاصله سه دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس و ۲ دستگاه آمبولانس هلال احمر به همراه ۲ ست نجات به محل حادثه اعزام شدند، افزود: متاسفانه در محل حادثه ۷ نفر که راننده خودروی ون و شش خانم در دم جان باختند.
فرماندار ویژه آمل ادامه داد: ۷ مصدوم دیگر این سانحه نیز پس از انجام اقدامات درمانی پیش بیمارستانی اولیه برای درمان بیشتر به بیمارستان ۱۷ شهریور آمل منتقل شدند.
پولادی اضافه کرد: در حال حاضر با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان، رئیس بیمارستان ۱۷ شهریور و پزشکان متخصص این بیمارستان، وضعیت مصدومان این سانحه به صورت ویژه در بخش های مربوطه در حال رسیدگی است.
وی اضافه کرد: در گزارشی از وضعیت مصدومان سانحه به معاون سیاسی امنیتی استاندار و نیز مدیرکل مدیریت بحران استانداری، خوشبختانه مشکل خاص درمانی وجود ندارد و در صورت نیاز به اعزام به شهرستان بابل، هماهنگیهای لازم نیز انجام شده است.
در همین حال، محمدغفاری سوپروایزر بیمارستان ۱۷ شهریور آمل نیز درخصوص آخرین وضعیت مصدومان این سانحه دلخراش نیز گفت: از ۷ مصدوم این سانحه، متاسفانه وضعیت ۴ نفر بدحال گزارش شده که ۳ نفر از آنها در بخش ای سی یو بیمارستان بستری هستند.
وی ادامه داد: بقیه مصدومان نیز توسط پزشکان متخصص به صورت ویژه تحت مراقبت قرار دارند.
٤٧٢٣٦





نظر شما