در نخستین روز از هفته دولت؛تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب در مزار شهدای صومعه‌سرا

طی آیینی با حضور فرماندار صومعه سرا، اعضای شورای تأمین و مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان، مزار شهدای گرانقدر صومعه‌سرا با شعار «دولت پای کار مردم، مردم پای کار ایران» غبارروبی و عطرافشانی شد؛ در این مراسم، مسئولان شهرستان ضمن ادای احترام به مقام والای شهدا، بر ضرورت خدمت‌رسانی بی‌وقفه در شرایط چالش‌برانگیز کنونی تأکید کردند.

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان آغاز برنامه های هفته دولت در شهرستان صومعه‌سرا با برگزاری مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس برگزار شد. در این مراسم، دکتر حمید رضایی، فرماندار صومعه‌سرا، به همراه اعضای شورای تأمین و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی، با حضور در مزار مطهر شهدا، ضمن قرائت فاتحه، بر تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی تأکید کردند.

فرماندار صومعه سرا در حاشیه این مراسم، ضمن تسلیت و یادآوری ایام سوگ ملی و فقدان رهبر معظم انقلاب و سایر شهدای والامقام، هفته دولت را به تمامی کارگزاران، بخشداران و تمامی فعالان حوزه خدمت‌رسانی تبریک گفت و با اشاره به نقش کلیدی بخشداران به عنوان نماینده دولت در مناطق، از تلاش‌های آنان در پیشبرد امور مردمی قدردانی نمود. دکتر حمید رضایی با تحلیل وضعیت اقتصادی و امنیتی کشور، اظهار داشت: دولت امسال هفته دولت را در حالی آغاز می‌کند که کشور با چالش‌های بی‌سابقه‌ای از جمله تشدید تحریم‌های ظالمانه استکبار جهانی و جنگ اقتصادی گسترده روبرو است؛ با وجود این فشارها و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها بر درآمدها و تأمین کالاهای اساسی، دولت توانسته است با مدیریت صحیح، وظایف خود را به درستی انجام داده و رضایت عمومی را جلب کند.

وی با اشاره به دستاوردهای عمرانی و اقتصادی شهرستان در مقایسه با سال گذشته افزود: علیرغم تمامی بحران‌ها و هجمه‌های دشمن، امسال شاهد افتتاح پروژه‌هایی هستیم که ارزش ریالی آن‌ها نسبت به هفته دولت گذشته بیش از چهار برابر افزایش یافته است؛ نکته حائز اهمیت این است که بیش از ۶۰ درصد این اعتبارات از طریق تسهیلات و اعتبارات دولتی تأمین شده که نشان‌دهنده پایداری برنامه‌های اجرایی در سخت‌ترین شرایط است. دکتر رضایی در پایان با تأکید بر شعار هفته دولت مبنی بر «پای کار بودن دولت برای مردم»، از تمامی مدیران و کارگزاران خواست تا با نگاهی وظیفه‌شناسانه و تلاش مضاعف، به عنوان سربازان نظام در جایگاه‌های خود، در برابر توطئه‌های دشمن مقابله کنند. وی خاطرنشان کرد: جلب رضایت مردم و انجام صحیح وظایف اداری، تنها راه خنثی کردن توطئه‌های دشمنان و تقویت مقاومت ملی است.

کد مطلب 2265203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین