وزیر راه و شهرسازی: پهپادها بالای سرمان بود، اما خدمت به مردم ادامه داشت

وزیر راه و شهرسازی گفت: رانندگان غیور ناوگان باری کشور حتی در سخت‌ترین شرایط، اجازه ندادند روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و داروی مردم متوقف شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی، در همایش فعالان اقتصادی، عمرانی، اجتماعی و تشکل‌های مردم‌نهاد همدان با اشاره به شرایط حساس کشور و روایت حماسه جامعه حمل‌ونقل و مهندسی در اوج بحران‌ها، خاطرنشان کرد: در بنادر جنوبی که خط مقدم بود، عملیات تخلیه و بارگیری بدون وقفه ادامه یافت و بنادر شمالی نیز با افزایش بیش از ۱۲۰ درصدی عملکرد همراه بودند. 

وی افزود: رانندگان غیور ناوگان باری کشور حتی در سخت‌ترین شرایط، اجازه ندادند روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و داروی مردم متوقف شود.

صادق، با تجلیل از غیرت، تخصص و تلاش شبانه‌روزی مهندسان و پیمانکاران ایرانی، تصریح کرد: در جریان آسیب‌های وارده به زیرساخت‌ها، هر پل، تونل و محور ریلی آسیب‌دیده با همت کارگران و متخصصان کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن و کمتر از دو روز بازسازی و به چرخه خدمت بازگشت.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر تحول در رویکرد اجرایی کشور، اظهار داشت: دولت از مرحله شعار «همراهی با بخش خصوصی» عبور کرده و به رویکرد راهبردی «شنیدن از بخش خصوصی و اتکا به توان آن» رسیده است، چرا که تجربه نشان داد فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در بزنگاه‌های حساس، پیشگام‌تر از بخش دولتی پای کار منافع ملی و خدمت به مردم ایستاده‌اند.

صادق مالواجرد با اشاره به ضرورت هم‌افزایی همه‌جانبه برای مقابله با فشارهای اقتصادی، بر وفاق و همدلی حداکثری میان قوا و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و گفت: مردم ایران با پیوستگی، وحدت و تاب‌آوری مثال‌زدنی خود، همواره ضامن عزت و اقتدار کشور بوده‌اند و بی‌تردید این مقطع حساس نیز با تدبیر، همدلی و انسجام ملی با سرافرازی سپری خواهد شد.

مولدسازی اراضی و تهاتر با پیمانکاران، راهکار وزیر راه برای تکمیل مسکن‌های حمایتی

فرزانه صادق مالواجرد، در نشست شورای تأمین مسکن استان همدان، با اشاره به محدودیت تأمین زمین و بالا بودن قیمت اراضی در شهر همدان، بر بهره‌گیری از ظرفیت مولدسازی برای تأمین مالی پروژه‌های مسکن حمایتی تأکید کرد.

وی اظهار داشت: در شهرهایی مانند همدان که امکان گسترش افقی محدود است، می‌توان از طریق تهاتر اراضی تجاری با پیمانکاران، هزینه‌های تکمیل واحدهای نیمه‌تمام را تأمین کرد. وزیر راه و شهرسازی این شیوه را راهکاری عملیاتی برای پیشبرد پروژه‌هایی از جمله شهرک پروازی همدان دانست.

صادق مالواجرد با اشاره به مسائل طرح جامع همدان، خواستار جمع‌بندی استان درباره اراضی پشتیبان و افزایش محدوده شهری شد و افزود: پیشنهادهای استان در شورای عالی شهرسازی و معماری در اولویت بررسی قرار می‌گیرد. وی همچنین بر توجه ویژه به نوسازی بافت‌های فرسوده و بلندمرتبه‌سازی در نقاط دارای ظرفیت شهر تأکید کرد.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به چالش هزینه انشعابات در مسکن حمایتی، تصریح کرد: افزایش چندبرابری این هزینه‌ها برای دهک‌های کم‌درآمد قابل قبول نیست و با هماهنگی وزارت نیرو، راهکاری ویژه برای این واحدها دنبال می‌شود. 

وی با قدردانی از همراهی مجمع نمایندگان و استاندار همدان، تأکید کرد هیچ پروژه جدیدی بدون تأمین منابع آغاز نخواهد شد و مدیران باید اولویت‌بندی نهایی طرح‌ها را برای آغاز اقدامات عملیاتی ارائه کنند.

وزیر راه و شهرسازی: همدان تنها استان با زیرساخت جلوتر از ساخت مسکن 

صادق مالواجرد، با تقدیر از مدیریت میدانی حمید ملانوری‌شمسی، استاندار همدان، گفت: همدان تنها استانی است که تأمین زیرساخت‌های آب، برق و گاز در پروژه‌های مسکن، پیش از ساخت واحدها انجام شده و این امر، زمینه تحویل واحدهای مسکونی بدون دغدغه زیرساختی را فراهم کرده است.

وی با اشاره به برگزاری مستمر و هفتگی جلسات مسکن در استان، افزود: نتیجه این هماهنگی و پیگیری‌ها، پیشی‌گرفتن زیرساخت از روبناست؛ در حالی که در بسیاری از استان‌ها ساختمان‌ها تکمیل می‌شوند، اما به دلیل نبود انشعابات و زیرساخت‌های لازم، امکان تحویل به متقاضیان فراهم نیست.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام تفویض اختیار تأمین زمین تا ۱۰ هکتار به استانداران، تصریح کرد: اولویت اصلی، تکمیل واحدهای دارای بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و تسهیلات مربوط به دهک‌های اول تا چهارم نیز برای تسریع در تکمیل و تحویل این واحدها تزریق خواهد شد.

صادق مالواجرد با اشاره به ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت و اولویت‌بندی پروژه‌های راهی با توجه به شرایط کشور، بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی تأکید کرد و افزود: جمع‌بندی نهایی مصوبات این نشست، هفته آینده به استان ابلاغ می‌شود تا عملیات اجرایی پروژه‌ها با اولویت آغاز و پیگیری شود.

کد مطلب 2265507

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

آخرین اخبار