بهره‌برداری از ۲۰۰۰ واحد مسکن روستایی در مازندران

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران از بهره‌برداری ۲ هزار واحد مسکن روستایی در سراسر این استان هم‌زمان با هفته دولت خبر داد. ‎

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با اشاره به اجرای طرح‌های گسترده در حوزه مسکن روستایی اظهار کرد: هم‌زمان با هفته دولت، ۲ هزار واحد مسکن روستایی در نقاط مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسد.

علی اصغر احمدی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه مسکن روستایی و پیگیری‌های مستمر استاندار مازندران افزود: با برنامه‌ریزی و اقدامات انجام‌شده، ۲ هزار واحد مسکن روستایی آماده افتتاح و بهره‌برداری شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: این واحدها در مناطق مختلف روستایی استان احداث شده و در هفته دولت به‌صورت هم‌زمان مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

وی تأکید کرد: توسعه و نوسازی مسکن روستایی از جمله برنامه‌های مهم بنیاد مسکن در استان است که با هدف ارتقای کیفیت سکونت، مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی و حمایت از ماندگاری جمعیت در روستاها دنبال می‌شود.

کد مطلب 2265565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین