به گزارش خبرآنلاین از مازندران، محمدرحمانی امروز در نشست خبری نمایشگاه خودرو منطقه آزاد مازندران در محل مرکز نمایشگاهی نیاوران ساری، اظهار داشت: سازمان منطقه آزاد مازندران با توجه به نوپا بودن توانسته در مسیر سرمایه گذاری و اشتغال پایدار هدایت شود.
وی افزود: منطقه آزاد مازندران از حیث تازه تاسیس بودن مناطق، در ردیف نخستین مناطق آزاد وارد کننده خودرو بوده است.
عضو هیئت مدیره منطقه آزاد مازندران با اشاره به اینکه نقش مدیریت ارشد استان در رشد و توسعه منطقه آزاد مازندران ضرورت داشته است، تصریح کرد: چارت نیروی انسانی و اداری سازمان منطقه آزاد مازندران در حال تکمیل شدن است.
وی با بیان اینکه شاهد ورود پلاک با نمره 99 در مازندران با نام منطقه آزاد هستیم، افزود: واردات خودروهای کارکرده سالهای 2021 تا 2026 از هفته آینده در مازندران آغاز خواهد شد.
جواد کشلی، معاون سرمایه گذاری منطقه آزاد مازندران نیز با اشاره به اینکه نقش مدیران ارشد اداری، انتظامی، امنیتی مازندران در تاسیس منطقه آزاد مازندران در کنار سازمان مناطق آزاد ارزشمند بوده است، افزود: رکورد ترخیص خودرو در منطقه آزاد مازندران طی روزهای گذشته با 66 خودرو زده شده و تاکنون هزار و 5 خودرو با پلاک 99 از گمرک ترخیص و وارد چرخه تردد شده است.
وی از ارائه 20 مجوز سرمایه گذاری اقتصادی در حوزه لجستیکی و بندری در منطقه آزاد خبر داد و گفت: زمینه سرمایه گذاری بیش از هزار نفر در منطقه آزاد مازندران را فراهم خواهد آورد.
برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی خودرو منطقه آزاد در مازندران
رحمانی: مدیر مجموعه نمایشگاهی نیاوران ساری نیز از برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی خودرو منطقه آزاد مازندران در استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه در مساحت 5 هزار متر مربع از نهم شهریورماه در محل نمایشگاهی نیاوران ساری در جاده قائم شهر به ساری برگزار می شود.




نظر شما