حضور معاون اجرایی رئیس جمهور و استاندار گیلان؛گامی بلند در صنعت فولاد کشور؛طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان به بهره‌برداری رسید

طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور و استاندار گیلان، همزمان با سومین روز از هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگارخبرآنلاین گیلان  طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان با حضور جعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و هادی حق‌شناس استاندار گیلان، همزمان با سومین روز از هفته دولت به بهره‌برداری رسید. معاون اجرایی رئیس‌جمهور در این مراسم با اشاره به اهمیت توسعه واحدهای صنعتی و تولیدی اظهار کرد: حمایت از سرمایه‌گذاری و تقویت ظرفیت‌های تولیدی، از اولویت‌های مهم دولت در مسیر تحقق رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار است.

به گفته وی، اجرای طرح‌های توسعه‌ای در صنایع مادر و پیشران، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید، زمینه‌ساز فعال شدن زنجیره‌ای از واحدهای اقتصادی و صنعتی و تقویت اشتغال در مناطق مختلف کشور خواهد بود و دولت از این روند حمایت می‌کند. استاندار گیلان نیز با تأکید بر نقش صنایع بزرگ در شتاب‌بخشی به اقتصاد استان گفت: توسعه صنعت فولاد در گیلان می‌تواند به افزایش ظرفیت‌های تولیدی، تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال برای جوانان استان منجر شود. حق‌شناس با اشاره به سرمایه‌گذاری انجام‌شده در طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان، خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از چنین پروژه‌هایی نشان‌دهنده ظرفیت بالای بخش خصوصی و صنعت استان است و مدیریت استان با تمام توان از سرمایه‌گذاری‌های مولد و طرح‌هایی که به رونق تولید، افزایش اشتغال و تقویت اقتصاد گیلان کمک می‌کنند، حمایت خواهد کرد.

طرح توسعه مجتمع فولاد گیلان شامل کوره پیشگرم نورد ورق گرم فولادی و ریومپ خط تولید نورد گرم است که با ظرفیت تولید سالانه ۳ میلیون تن در شهر صنعتی رشت به بهره‌برداری رسیده است. برای اجرای این طرح، ۱۰۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده و با بهره‌برداری از آن زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر فراهم شده است. این پروژه در زمینی به مساحت ۵۰۰ هزار مترمربع و با زیربنای ۴۸ هزار مترمربع احداث شده و از طرح‌های مهم توسعه‌ای بخش صنعت و فولاد استان گیلان به شمار می‌رود. بهره‌برداری از این طرح، گامی در مسیر افزایش ظرفیت تولید، تکمیل زنجیره ارزش صنعت فولاد، تقویت توانمندی‌های صنعتی و حمایت از توسعه اقتصادی و اشتغال در استان گیلان محسوب می‌شود.

کد مطلب 2266188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

آخرین اخبار