از گوشه و کنار خبر می‌رسد که سامسونگ در نظر دارد نسخه 5.5 اینیچی گلکسی نوت را هم به بازار عرضه کند.

 این در حالی است که هم‌اکنون گلکسی نوت با صفحه نمایش 5.3 اینچ بزرگ‌ترین گوشی هوشمند دنیا به حساب می‌آید و ارائه نسخه دوم این مدل با ابعادی بزرگ‌تر اندکی عجیب به نظر می‌رسد.

Galaxy Note 2 قرار است با قابلیت‌های جدیدتری نیز به بازار عرضه شود. پردازشگرهای قدرتمندتر و دوربین 12 یا 13 مگاپیکسلی به جای نسخه 8 مگاپیکسلی کنونی از جمله قابلیت‌هایی است که احتمالا در این مدل به روز رسانی خواهد شد.

البته بسیاری معتقدند در چنین شرایطی، گلکسی نوت چیزی بیش از یک گوشی هوشمند است و با قابلیت‌های یک تبلت قابل مقایسه است، اما اساسا چنین کاری در مورد یک گوشی ضرورت دارد؟

سامسونگ به طرفداران خود وعده داده که نسخه جدید گلکسی را در نمایشگاه محصولات الکترونیکی IFA که در ماه آینده در آلمان برگزار می‌شود، عرضه کند.
yahoo/نسترن صائبی

2121

کد خبر 226629

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
    17 16
    سامسونگم خودشو مسخره كرده! تبلت درست ميكنه به اسم گوشي ميفروشه.
  • علیرضا IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
    8 22
    سامسونگ خودشم بکشه نمیتونه به پای اپل برسه
  • حسین.مر EU ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
    14 6
    یه فونبلت فوق العاده. البته به احتمال زیاد از پردازنده جدید دو هسته ای اکسینوس 5250 سامسونگ و حافظه رَم 2 گیگابایتی استفاده میکنه . خلاصه باید ببینیم آیفون 5 در مقابل این گوشی حرفی برای گفتن داره یا نه.
  • پیمان IR ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۹
    4 20
    فقط آی پــــد...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین