اولین شیفت تمام‌ زن آتش‌نشانی در یک ایستگاه/ عکس

نخستین تیم کاملاً زن آتش‌نشانی در ایستگاه نونیتون در انگلیس با حضور چهار آتش‌نشان و مجموعاً نزدیک به ۴۴ سال سابقه، فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش خبرآنلاین، ایستگاه آتش‌نشانی نونیتون روز یکشنبه شاهد لحظه‌ای مهم در تاریخ خود بود؛ زمانی که نخستین تیم کاملاً زن آتش‌نشان این ایستگاه همزمان مشغول به کار شدند. این چهار آتش‌نشان در مجموع نزدیک به ۴۴ سال سابقه فعالیت داشتند.

به گزارش بی بی سی، داون رودهاوس که فعالیت حرفه‌ای خود را از ۱۸ سالگی آغاز کرده است، به بی‌بی‌سی گفت تشکیل یک تیم کاملاً زن اتفاقی فوق‌العاده است و سازمان آتش‌نشانی به زنان بیشتری نیاز دارد.

او افزود: «وقتی کارم را شروع کردم، سومین زن در این سازمان بودم و فکر می‌کنم هرچه زنان بیشتری وارد این حرفه شوند، فرصت بیشتری برای تغییر نگرش‌ها خواهیم داشت.»

در کنار رودهاوس، جس گولد، جید لومز و ربکا هال، نخستین تیم کاملاً زن آتش‌نشانی این ایستگاه را تشکیل دادند.

رودهاوس ابراز امیدواری کرد که در آینده، حضور تیم‌های کاملاً زن آتش‌نشانی به اتفاقی عادی‌تر تبدیل شود.

او گفت: «نباید داشتن یک تیم کاملاً زن اتفاقی ویژه باشد.»

رودهاوس ۳۰ سال پیش دوره آموزشی خود را در شهر چورلی در لانکاشر به پایان رساند و می‌گوید تا ۱۴ سال پس از آن، با هیچ زن دیگری در این حرفه کار نکرد؛ تا اینکه به لیمینگتون اسپا منتقل شد.

او به یاد می‌آورد که برای ورود به حرفه آتش‌نشانی مجبور شد موهایش را کوتاه کند و بتواند اندازه قفسه سینه خود را یک و نیم اینچ افزایش دهد؛ آزمایشی پزشکی و جسمانی که دهه‌ها در سازمان‌های آتش‌نشانی سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گرفت.

اولین شیفت تمام‌زن آتش‌نشانی در یک ایستگاه/ عکس

«باید خودم را ثابت می‌کردم»

رودهاوس به بی‌بی‌سی گفت در دوران آموزش حتی شاهد بود که برخی دیگر از کارآموزان هنگام انجام تمرین‌ها از او فاصله می‌گرفتند.

او گفت: «شاید آنها فکر می‌کردند من نمی‌توانم وسایل سنگین را بلند کنم، تا اینکه دیدند از عهده‌اش برمی‌آیم. در پایان دوره، همه با من دست دادند و گفتند: "هر روز دوست داریم تو در شیفت ما باشی."»

او افزود: «دروغ نمی‌گویم، وقتی وارد شدم بعضی‌ها با تعجب به من نگاه می‌کردند و من باید خودم را ثابت می‌کردم.»

رودهاوس گفت سازمان آتش‌نشانی از آن زمان تاکنون «با جهش‌های بزرگی» پیشرفت کرده است و زنان اکنون ۹.۷ درصد از آتش‌نشانان تمام‌وقت انگلستان، معادل ۳۳۱۰ نفر، را تشکیل می‌دهند؛ در حالی که این رقم یک دهه پیش ۴.۷ درصد بود.

با این حال، او تأکید کرد که می‌خواهد زنان بیشتری وارد این حرفه شوند.

رودهاوس گفت: «واقعاً به خودم افتخار می‌کنم که در جوانی چقدر نترس بودم و واقعاً می‌خواهم دختران و زنان جوان دیگری هم ببینند که اگر من توانستم این کار را انجام دهم، آنها هم می‌توانند.»

منبع: bbc

۲۳۳۲۳۳

کد مطلب 2266702

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار