نخستین مصاحبه مهدی کروبی پس از حصر در حرم امام(ره): در راهی که از دهه ۴۰ انتخاب کردیم، تجدید نکرده‌ایم/ همه چیز ما و جامعه «امام» است

مهدی کروبی با بیان این که « انقلاب به برکت وجود امام زنده مانده»، گفت: همه وجود ایشان برای جامعه ایران، مسلمانان و جهان تشیع میراث است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی کروبی در نخستین مصاحبه خود بعد از حصر در حرم امام خمینی گفت: حتماً گناه، معصیت، غفلت و نافرمانی زیاد داشتیم ولی راهی که از دهه ۴۰ انتخاب کردیم را هیچ تجدید نکرده‌ایم؛ و آن «راه امام» است.

به روایت جماران وی تاکید کرد: در این راه هم در حدی که توانسته‌ایم خودمان و فرزندان‌مان به جبهه رفتیم. یکی از بچه‌های ما به جبهه رفت و پایش قطع شده و الآن هم حضور دارد. من سال ۴۶ زندان بودم که او به دنیا آمد. همسر من همین‌طوری بود و پدر و مادرم همین‌طور بودند. پدرم روحانی بود.

کروبی تصریح کرد: همه چیز ما و جامعه «امام» است. در غیبت امام معصوم، اگر نگوییم در فقها یک است، باید بگوییم مسلماً امام از اولی‌ها است؛ که خیلی با دیگران فرق دارد. یعنی چنین موقعیتی به دست بیاورد و ذره‌ای از موقعیت استفاده نکند، خیلی عجیب بود. ۱۰ سال در تهران و جماران بود و حاضر نشد یک خانه برای خودش تهیه کند.

کد مطلب 2266739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین