تحلیلگر عراقی: آمریکا اجازه حل‌وفصل مساله سلاح‌های گروه‌های کُرد عراق را نمی‌دهد

تحلیلگر عراقی با اشاره به کارشکنی واشنگتن در اقدامات دولت الزیدی در مورد سلاح‌های گروه‌های کُرد و نیروهای پیشمرگ، تاکید کرد که هر اقدامی در این راستا با اعتراض آمریکا روبرو خواهد شد.

به گزارش خبرآنلاین، «حسین الکنانی» تحلیلگر سیاسی عراقی امروز (شنبه) در گفتگو با خبرگزاری «المعلومه» عراق تاکید کرد: آمریکا از هرگونه اقدام دولت برای محدود کردن سلاح‌های گروه‌های کُرد و نیروهای پیشمرگ جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، الکنانی در ادامه اظهار کرد: این ممانعت نشان می‌دهد که واشنگتن مانع تلاش‌های علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق برای حل این مساله شده است. مساله گروه‌های کُرد و سلاح‌های آنها یکی از مسائلی است که واشنگتن به دنبال خارج کردن آن از کنترل دولت است. ادامه وجود سلاح‌های خارج از چارچوب دولت، مانع تلاش‌ها برای اعمال یک تصمیم امنیتی و نظامی واحد می‌شود.

الکنانی تاکید کرد: حل مساله سلاح گروه‌های کُرد نیازمند یک موضعگیری  روشن دولتی و به دور از فشارها و دخالت‌های خارجی است و هر اقدامی در این راستا با اعتراض آمریکا روبرو خواهد شد.

310310

کد مطلب 2267150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین