ثبت ۱.۳ میلیون سفر نوروزی؛ اردبیل جزو قطب‌های گردشگری کشور

مدیرکل میراث فرهنگی استان گفت: یک میلیون و ۳۰۰ هزار سفر به این استان در نوروز امسال ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، جلیل جباری در گفتگو با خبرنگار مهر، از ثبت یک میلیون و سیصد هزار سفر به استان اردبیل در ایام نوروز بر اساس آمار رسمی خبر داد و اظهار کرد: اردبیل در کنار استان های خراسان رضوی، اصفهان و شیراز به عنوان یکی از مقاصد برتر گردشگری کشور شناخته شده است.

وی رفع موانع سرمایه گذاری در حوزه گردشگری را از دیگر دستاوردهای مهم برشمرد و افزود: استان اردبیل بر اساس ارزیابی های کشوری، رتبه اول را در این زمینه و همچنین رتبه نخست بازاریابی گردشگری در میان ادارات کل میراث فرهنگی را کسب کرده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به افزایش چشمگیر متقاضیان موافقت های اصولی و حضور شرکت های سرمایه گذار پس از برگزاری همایش سرمایه گذاری، شرایط را برای جهش های آینده نگرانه در منطقه مهیا دانست.

ثبت ۱.۳ میلیون سفر نوروزی؛ اردبیل جزو قطب‌های گردشگری کشور

وی به محور گردشگری در مسیر آستارا به اردبیل اشاره کرد و افزود: با دستور استاندار اردبیل، نگرانی بابت تردد بی رویه خودروها در این مسیر برطرف شده و طرح هایی نظیر احداث پارکینگ، فضاهای پذیرایی و مسیرهای هدایت شده در دست اجراست تا از ورود خودرو به عرصهدهای طبیعی جلوگیری شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در پایان، سفر رئیس جمهور به استان را زمینه ساز رشد و توسعه گردشگری دانست و از ادامه روندهای حمایتی برای تحقق این هدف خبر داد.

48

کد مطلب 2267203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار