روان‌سازی ترافیک در کرمان/ بخشی از خیابان پاسداران دوطرفه شد

مدیرعامل سازمان مدیریت مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری کرمان، از اجرای مصوبه شورای ترافیک استان و شهرستان مبنی بر دوطرفه شدن بخشی از خیابان پاسداران خبر داد. این تغییر در راستای کاهش تداخلات ترافیکی در میدان بسیج و تسهیل جریان عبور و مرور در مبادی ورودی خیابان شورا صورت پذیرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ وحید خلیفه مدیرعامل سازمان مدیریت مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری کرمان، با اعلام خبر دوطرفه شدن بخشی از خیابان پاسداران، اظهار کرد: این اقدام مهم ترافیکی بر اساس آخرین مصوبه شورای «همتا» (شورای ترافیک استان و شهرستان) به مرحله اجرا درآمده است.

وی در تشریح جزئیات این خبر افزود: بر این اساس، خیابان پاسداران در محدوده حدفاصل چهارراه پاسداران تا سه‌راه رضوان‌نژاد، از حالت یک‌طرفه خارج شده و به صورت دوطرفه تغییر وضعیت یافته است. هدف اصلی از این تغییر، کاهش چشمگیر تداخلات ترافیکی در میدان بسیج و همچنین روان‌سازی جریان عبور و مرور در نقاط ورودی به خیابان شورا است.

خلیفه با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در این مسیر جدید، از رانندگان محترم درخواست کرد: هنگام تردد در این محدوده، با دقت و توجه کافی مسیر حرکت خود را انتخاب کرده و قوانین راهنمایی و رانندگی را به طور کامل رعایت نمایند تا از بروز هرگونه حادثه یا تصادف احتمالی پیشگیری شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری کرمان همچنین به اقدامات اطلاع‌رسانی اشاره و خاطرنشان کرد: برای آگاهی‌بخشی کامل و هدایت صحیح شهروندان، بنرهای اطلاع‌رسانی و تابلوهای راهنمای مسیر در نقاط مختلف این محدوده و خیابان‌های مجاور نصب شده است تا رانندگان گرامی بتوانند با آمادگی کامل و اطلاع از وضعیت جدید، در این مسیر تردد کنند.

کد مطلب 2267841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

آخرین اخبار