وزیر جنگ آمریکا دست به دامان اینفلوئنسترها شد / افشاگری واشنگتن پست از عملیات مخفی پنتاگون

پنتاگون در عملیاتی پنهان، شماری از کهنه‌سربازان محافظه‌کار و اینفلوئنسرهای پرمخاطب شبکه‌های اجتماعی را بدون اعلام عمومی سمت‌هایشان به ساختار وزارت دفاع آمریکا وارد کرده است؛ چهره‌هایی که همزمان با فعالیت رسمی در دولت، دیدگاه‌های پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، را در فضای مجازی ترویج کرده و منتقدان دولت ترامپ را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی واشنگتن پست، پنتاگون به‌طور مخفیانه تعدادی کهنه‌سرباز ارتش را که در شبکه‌های اجتماعی دنبال‌کنندگان زیادی دارند، در سمت‌های دولتی به کار گرفته است؛ افرادی که دیدگاه‌های پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، را در فضای عمومی تقویت کرده و به منتقدان دولت دونالد ترامپ حمله می‌کنند. به گفته افراد آگاه و بر اساس اسناد بررسی‌شده، پنتاگون از اعلام عمومی سمت و مسئولیت این افراد خودداری کرده است.

به روایت ایرنا؛ برخی از این چهره‌های فعال در شبکه‌های اجتماعی در سمت‌های غیرنظامی منصوب شده‌اند؛ سمت‌هایی که می‌توانند در تغییر سیاست‌های وزارت دفاع آمریکا نقش داشته باشند. با این حال، نه پنتاگون و نه خود این افراد، مسئولیت‌های دولتی‌شان را به‌طور عمومی اعلام نکرده‌اند.

در میان این افراد «راب مانس» سرهنگ بازنشسته نیروی هوایی و «کرت شلیشتر»، سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا، دیده می‌شوند. هر دو پس از پایان دوران خدمت نظامی خود به فعالیت رسانه‌ای و اظهار نظرهای سیاسی محافظه‌کارانه روی آورده‌اند. مانس بیش از ۱۳۵ هزار دنبال‌کننده و شلیشتر نزدیک به ۶۲۰ هزار دنبال‌کننده در شبکه اجتماعی ایکس دارند. «توماس اندرسون»، سرهنگ بازنشسته دیگر ارتش و یکی دیگر از فعالان فضای مجازی است که بیش از ۳۲۳ هزار دنبال‌کننده دارد.

«تیم آنتونی تاتا» در وزارت دفاع آمریکا در ماه‌های اخیر درگیر شماری از مسائل مرتبط با جنگ فرهنگی شده است. پیت هگست، که پیش‌تر چهره رسانه‌ای فاکس‌نیوز و افسر گارد ملی ارتش بود، تلاش کرده است فضای عمومی و رسانه‌ای پیرامون پنتاگون را بازسازی کند. او سال گذشته محدودیت‌های تازه‌ای برای خبرنگاران مستقر در پنتاگون اعمال کرد که به خروج ده‌ها روزنامه‌نگار از ساختمان وزارت دفاع انجامید و سپس مجموعه جدیدی از خبرنگاران، عمدتاً از رسانه‌های راست‌گرا، جایگزین آنها شدند.

مانس، شلیشتر و اندرسون در ماه می نیز به نمایندگی از یک گروه ویژه پنتاگون در کالج جنگ ارتش آمریکا در پنسیلوانیا حضور یافتند. اعضای این گروه با دانشجویان و استادان دیدار کردند و درباره عملکرد مقام‌هایی مانند هگست و ژنرال «دن کین» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، پرسش‌هایی مطرح کردند.

شلیشتر در نوشته‌ای ترامپ را به دلیل جنگ با ایران «قهرمان» توصیف کرده و از تصمیم او برای مقابله با ایران دفاع کرده است. اندرسون نیز بارها به روزنامه‌نگاران، کهنه‌سربازان و دیگر منتقدان دولت ترامپ حمله کرده و از تغییرات مورد نظر هگست در ساختار نظامی آمریکا حمایت کرده است. او پیش‌تر نوشته بود که سرطانی در صفوف ارتش آمریکا وجود دارد که باید پیش از آنکه دیر شود، ریشه‌کن شود.

315

کد مطلب 2267873

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین