۶ نفر
۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۹
عکس | قیمت بلیت دربی به ۷ میلیون رسید!

در فاصله یک روز تا برگزاری دربی ۱۰۷ پایتخت، بازار سیاه فروش بلیت این دیدار به راه افتاده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از تسنیم، در حالی که بلیت‌های دربی استقلال و پرسپولیس در سامانه‌های رسمی به فروش می‌رسد، یک روز قبل از برگزاری این دیدار بازار سیاه بلیت‌فروشی این مسابقه نیز داغ شده است. برخی بلیت‌های دربی در سایت‌ها و فضای مجازی با قیمت‌های حدود ۲ میلیون تومان آگهی شده و در برخی موارد قیمت‌ها حتی به ۷ میلیون تومان نیز رسیده است، رقمی که اختلاف قابل توجهی با قیمت رسمی بلیت دارد.

با توجه به استقبال بالای هواداران از دربی، بازار غیررسمی فروش بلیت بار دیگر رونق گرفته است؛ اتفاقی که در دربی‌های گذشته نیز سابقه داشته و حتی قیمت‌های بسیار بالاتری در بازار سیاه ثبت شده است.

تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در چارچوب هفته پنجم لیگ برتر فوتبال فردا (چهارشنبه) یازدهم شهریورماه از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان، یکصدوهفتمین دربی پایتخت را برگزار خواهند کرد.

تیم فوتبال پرسپولیس , استقلال , دربی پایتخت ,

۲۵۸۲۵۸

کد مطلب 2268562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علیرضا IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۰
    0 0
    امان از وقتی که آدم برای دیده شدن دست به هر کاری می‌زنه!! درسته تماشای فوتبال زنده لذت‌بخش، اون هم توی استادیوم با حضور طرفداران. ولی توی این شرایط و اوضاع بد اقتصادی، قیمت بلیت ۷ ملیون تومن!!! شاید هم من نمی فهمم.
  • ارش US ۰۱:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    8 1
    پرسپولیس
  • نعمت IR ۲۰:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    0 0
    تاعقل نباشد جان درعذاب است

آخرین اخبار