استقلال در دربی بدشانس بود؛ بازی با تیم‌های پیروز قربانی همیشه سخت است

مهاجم اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: بازی با تیم‌های تحت هدایت پیروز قربانی همیشه سخت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محسن گروسی مهاجم اسبق استقلال درباره تساوی استقلال در دربی ۱۰۷ و عملکرد این تیم در این مسابقه اظهار داشت: پس از سال‌ها، دیدار استقلال و پرسپولیس زیبا از آب درآمد و شاهد یک جدال فنی و تاکتیکی بودیم. تا به حال سابقه نداشته مسابقه این دو تیم تا این اندازه تماشاگرپسند باشد و جا دارد از هر دو تیم برای ارائه این بازی خوب تشکر کنم.

وی ادامه داد: در ۱۵ دقیقه ابتدایی نیمه اول سوار بر بازی بودیم و دو موقعیت خوب نیز روی دروازه پرسپولیس ایجاد کردیم که به گل تبدیل نشد. پس از آن، روند بازی تغییر کرد و در اکثر دقایق نیمه اول، پرسپولیس توپ و میدان را در اختیار داشت و در ابتدای نیمه دوم هم به گل نیز دست پیدا کرد. اشتباه رستم آشورماتوف در یارگیری و عدم دقت او در بازخوانی صحنه باعث شد تیم حریف به گل برسد.

مهاجم اسبق آبی ها استقلال ادامه داد: در نیمه دوم شرایط فرق کرد و با صحبت‌های بختیاری‌زاده در رختکن، انگار بازیکنان به خودشان آمدند و همه چیز به سود ما پیش رفت. در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم، تیم حمله می‌کرد و موقعیت داشت و آن‌قدر به این کار ادامه داد تا به حق خودش رسید.

گروسی خاطرنشان کرد: تعویض بختیاری‌زاده جواب داد و آمدن اسلامی برای ما خوش‌یمن بود. او در صحنه منجر به گل، به‌خوبی پاس گل داد. اسلامی اعتمادبه‌نفس خوبی پیدا کرده و کم‌کم در تیم جا می‌افتد. از حق نگذریم، استقلال شایسته برتری در دربی بود و کمی هم بدشانسی آوردیم. جا دارد از تمامی بازیکنان و کادرفنی تیم بابت این نمایش خوب تشکر کنم.

وی درباره دیدار هفته آینده استقلال برابر آلومینیوم گفت: آلومینیوم پس از اینکه پیروز قربانی هدایت این تیم را بر عهده گرفته، نتایج بسیار خوبی کسب کرده و نشان داده است تیم دست‌وپا بسته‌ای نیست. بازی با تیم‌های تحت هدایت پیروز قربانی همیشه سخت است. آنها در حال حاضر ۱۱ امتیازی هستند و برای کسب پیروزی مقابل ما به زمین مسابقه می‌آیند. امیدوارم بتوانیم سه امتیاز را کسب کنیم و به روند خوب خود ادامه دهیم.

253 258

کد مطلب 2268885

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین