آمار تکان‌دهنده بانک مرکزی از بازار مسکن/ ساخت‌وساز ۱۵.۸ درصد سقوط کرد!

رشد بخش ساختمان در سال ۱۴۰۴ با سقوط ۱۵.۸ درصدی، از رشد مثبت ۷.۱ درصدی در سال ۱۴۰۲ به عمیق‌ترین سطح رکود در این دوره رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد بخش ساختمان در سال ۱۴۰۴ با سقوط ۱۵.۸ درصدی مواجه شده و این بخش یکی از شدیدترین افت‌های خود را تجربه کرده است. به این ترتیب، رشد ساختمان از مثبت ۷.۱ درصد در سال ۱۴۰۲ به منفی ۱۵.۸ درصد در سال ۱۴۰۴ رسیده است.

فارس نوشت: این در حالی است که بخش ساختمان در سال ۱۴۰۳ همچنان رشد ۳.۴ درصدی را ثبت کرده بود. با این حال، روند فعالیت این بخش از ابتدای سال ۱۴۰۴ وارد مسیر نزولی شد و در نهایت به افت قابل‌توجه سالانه منجر شد.جزئیات آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد ساختمان در فصل نخست ۱۴۰۴ منفی ۱۴.۳ درصد، فصل دوم منفی ۱۱.۸ درصد، فصل سوم منفی ۲۲ درصد و فصل چهارم منفی ۷.۴ درصد بوده است.این ارقام از تداوم رکود در فعالیت‌های ساختمانی و کاهش سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های عمرانی حکایت دارد؛ هرچند افت ۱۵.۸ درصدی به معنای کوچک‌شدن تجمعی ۱۵.۸ درصدی اندازه این بخش نیست، بلکه بیانگر نرخ رشد سالانه آن است.

۲۲۳۲۲۴

کد مطلب 2269574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین