خشکسالی باورنکردنی طارمی؛ ۲۱۴ روز از آخرین گل مهدی می‌گذرد!

مهدی طارمی مدت‌هاست که نتوانسته در یک بازی رسمی گل بزند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی طارمی شب گذشته در جریان برد ۵ بر ۲ الوصل مقابل خورفکان برای اولین‌بار در ترکیب اصلی تیم جدید خود قرار گرفت ولی در باز کردن دروازه حریف ناکام بود. مهاجم ۳۳ ساله تیم ملی ایران درحالی نتوانست دروازه خورفکان را باز کند که آخرین‌ گل او در یک دیدار رسمی به روز ۱۵ بهمن سال ۱۴۰۴ برمی‌گردد که در دیدار المپیاکوس و آستراس توانست برای تیم یونانی گل بزند.

طارمی از آن زمان در ۱۹ بازی رسمی برای المپیاکوس، تیم ملی ایران و الوصل به میدان رفته ولی موفق به باز کردن دروازه رقبا نشده است. او البته ۲ گل برای تیم ملی در دیدارهای تدارکاتی مقابل نیجریه و گامبیا به ثمر رساند اما در دیدارهای رسمی ناکام بوده است.

الوصل روز پنجشنبه در هفته پنجم لیگ امارات در یک بازی حساس مقابل العین قرار می‌گیرد و طارمی امیدوار است در این مسابقه طلسم‌شکنی کند.

۲۵۸۲۵۸

کد مطلب 2269955

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین