۰ نفر
۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۲
کشف ۲۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در لرستان

بر اساس آمار کشفیات ماینرهای غیرمجاز مدیریت‌های توزیع برق استان لرستان در سال ۱۴۰۵، تاکنون ۲۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در سطح استان شناسایی و کشف شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، براساس اعلام روابط عمومی شرکت توزیع برق لرستان، بررسی آمار ثبت‌شده نشان می‌دهد مدیریت توزیع برق خرم‌آباد یک با کشف ۱۵۶ دستگاه ماینر غیرمجاز بیشترین میزان کشفیات را در بین مدیریت‌های توزیع برق استان به خود اختصاص داده است.

پس از آن، مدیریت توزیع برق پلدختر با ۲۹ دستگاه در رتبه دوم و خرم‌آباد دو با ۱۲ دستگاه در رتبه سوم قرار دارند.

همچنین در سایر مدیریت‌های دارای کشف، الیگودرز ۴ دستگاه، بروجرد یک ۳ دستگاه، بروجرد دو ۳ دستگاه، رومشکان ۲ دستگاه و الشتر یک دستگاه ماینر غیرمجاز شناسایی و کشف شده است.

بر این اساس، مجموع کشفیات ثبت‌شده در مدیریت‌های توزیع برق استان لرستان به ۲۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز رسیده است که بیانگر تداوم اقدامات صنعت برق استان برای شناسایی و مقابله با استفاده غیرمجاز از شبکه برق برای استخراج رمزارز است.

کشف و جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز با هدف جلوگیری از مصرف غیرقانونی برق، کاهش فشار بر شبکه، صیانت از تجهیزات و تأمین برق پایدار برای مشترکان در دستور کار شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان قرار دارد.

در پایان، ضمن قدردانی از پلیس امنیت اقتصادی فراجا، از تلاش‌های مستمر تمامی همکاران به‌ویژه کارکنان حراست که با هوشیاری بالا و دقت عمل در صیانت از دارایی‌های شبکه و مقابله با تلفات برق نقش کلیدی و سهم بسزای دارند تقدیر می‌گردد.

کد مطلب 2270882

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =

آخرین اخبار