آماده‌سازی ۴۴۵ هکتار از اراضی نهضت ملی مسکن در استان سمنان

مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان از آماده‌سازی ۴۴۵ هکتار از اراضی طرح نهضت ملی مسکن در حوزه این اداره کل خبر داد و گفت: هم‌اکنون در ۱۳ سایت مسکونی شهرهای مختلف استان، کارگاه‌های آماده‌سازی فعال است

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سیدمحمد حسینی طباطبایی با تشریح آخرین وضعیت آماده‌سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در استان سمنان اظهار کرد: تأمین و آماده‌سازی زمین یکی از گام‌های اساسی در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن است و در همین راستا هم‌اکنون ۴۴۵ هکتار از اراضی در حوزه اداره کل راه و شهرسازی استان در حال آماده‌سازی است.

حسینی طباطبایی افزود: این اراضی در ۱۳ سایت مسکونی در شهرستان‌های مختلف استان قرار دارد و شامل سایت‌های ۳۵ هکتاری شهمیرزاد، ۸ هکتاری مهدیشهر، ۲۲ هکتاری ایوانکی، ۸ هکتاری لجران گرمسار، ۴.۹ هکتاری آرادان، ۲.۵ هکتاری کلاته رودبار، ۳.۷ هکتاری دیباج، ۱۷.۷ هکتاری امیریه دامغان، ۴۸ هکتاری دامغان، ۵۵ هکتاری سوکان، ۲۰۵ هکتاری سمنان، ۱۲.۶ هکتاری کوهسار سمنان و ۲۳ هکتاری نور سمنان است.

وی ادامه داد: عملیات آماده‌سازی در این سایت‌ها متناسب با شرایط هر پروژه و برنامه زمان‌بندی تعیین‌شده در حال انجام است و تلاش می‌کنیم بستر لازم برای اجرای پروژه‌های ساختمانی و بهره‌مندی متقاضیان از واحدهای مسکونی در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم شود.

حسینی طباطبایی با اشاره به سایر اراضی در دستور کار آماده‌سازی خاطرنشان کرد: سایت ۵۹ هکتاری دامغان و سایت ۵۲ هکتاری مهدیشهر در حال حاضر در مرحله تشریفات قانونی و مناقصه برای انتخاب پیمانکار قرار دارند و پس از طی فرآیندهای قانونی و انتخاب پیمانکار، عملیات آماده‌سازی این دو سایت نیز وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

وی تاکید کرد:تفاهم‌نامه آماده‌سازی اراضی ۲۰ هکتاری کرند و ۷.۶ هکتاری دامغان ابلاغ شده و با تکمیل هماهنگی‌ها، عملیات اجرایی آماده‌سازی این اراضی نیز به‌زودی آغاز می‌شود.


مدیرکل راه و شهرسازی استان تصریح کرد: در همین راستا تاکنون ۳۸۴ میلیارد تومان از محل منابع صندوق ملی مسکن به حساب دستگاه‌های خدمات‌رسان واریز شده است تا اجرای شبکه‌های زیربنایی مورد نیاز در سایت‌های مسکونی متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها دنبال شود.

48

کد مطلب 2271285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

آخرین اخبار