پارسیان در گرمای ۴۵ درجه؛ گنو روی ۲۹ درجه ایستاد

در آمار دمایی ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۵ در هرمزگان، پارسیان با ثبت ۴۵.۳ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان بود؛ در مقابل، کمینه دمای گنو ۲۹ درجه سانتی‌گراد ثبت شد تا اختلاف دمای محسوس میان نقاط مختلف استان بار دیگر نمایان شود.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس جدول دمای ایستگاه‌های هواشناسی هرمزگان، پس از پارسیان، بستک با ۴۴.۷ درجه و بندر خمیر با ۴۱.۵ درجه سانتی‌گراد از گرم‌ترین نقاط استان بودند.
در ارتفاعات گنو اما شرایط متفاوت بود و دمای کمینه ۲۹ درجه سانتی‌گراد ثبت شد. این منطقه کوهستانی در شمال بندرعباس، به‌دلیل ارتفاع از سطح دریا، معمولاً هوایی متفاوت از مناطق ساحلی و کم‌ارتفاع استان دارد.
بر این اساس، در حالی که پارسیان با ۴۵.۳ درجه گرم‌ترین دمای ثبت‌شده را تجربه کرده، گنو با کمینه ۲۹ درجه یکی از نقاط خنک‌تر استان در این روز بوده است.

کد مطلب 2272664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار