اراده نسل جوان چراغ پژوهش را در سخت‌ترین شرایط روشن نگه داشته است

دبیر بیست و هفتمین کنگره ملی و سیزدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور، با تأکید بر اینکه این رویداد فراتر از یک همایش علمی، نمادی از امید و ایستادگی نسل جوان است، تصریح کرد: در روزهایی که محدودیت‌ها برگزاری این کنگره را در هاله‌ای از ابهام قرار داده بود، اراده دانشجویان برای ساختن آینده، تنها موتور محرک ما برای عبور از بن‌بست‌ها بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین کنگره ملی و سیزدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور در کرمان شاهد سخنانی تأمل‌برانگیز و امیدبخش بود. زهرا سرکوهی، دبیر این رویداد بزرگ علمی، با روایتی از مسیر دشوارِ میزبانی، بر اهمیت جایگاه کمیته‌های تحقیقات دانشجویی تأکید کرد.

پژوهش؛ راهی برای اثبات توانمندی دانشجو

سرکوهی با مرور خاطرات دوران دانشجویی خود گفت: از روز نخست آشنایی با کمیته تحقیقات تا امروز، پژوهش برای من همواره به معنای باور کردنِ این نکته بوده است که دانشجو می‌تواند تغییری بزرگ در ساختارها ایجاد کند. کمیته‌های تحقیقات دانشجویی صرفاً یک ساختار اداری نیستند؛ بلکه بستری هستند که در آن دانشجو برای اولین بار جرأت می‌کند به توانمندی‌های خود ایمان بیاورد.

وی با اشاره به چالش‌های اجرایی در مسیر برگزاری این کنگره اظهار کرد: روزهایی را پشت سر گذاشتیم که قطعی اینترنت، فضای ناامیدی عمومی و بحران‌های پیش‌بینی‌نشده، برگزاری این رویداد را در هاله‌ای از ابهام قرار داده بود. اما در تمام آن لحظات دشوار، یک چیز هرگز قطع نشد و آن اراده ما برای ادامه دادن بود. امروز که این سالن را مملو از دانشجویان پُرامید می‌بینم، تمام آن تصمیم‌های سخت و شب‌های پرمشغله برایم معنا پیدا می‌کند.

پیام نسل جوان به جامعه علمی

دبیر این کنگره بین‌المللی در بخش دیگری از سخنان خود، پیامی صریح به جامعه علمی کشور مخابره کرد و افزود: من به نمایندگی از نسل جدید پژوهشگران کشور می‌گویم که برای ساختن آینده، همیشه نیازی به امکانات کامل نیست؛ گاهی تنها کافی است شروع کنیم و تسلیم نشویم. ممکن است مسیرها ناهموار شود و روزهای سختی پیش رو باشد، اما تا وقتی دانشجو امیدوار است و پرسشگری وجود دارد، چراغ پژوهش هرگز خاموش نخواهد شد.

سرکوهی در پایان خاطرنشان کرد: کرمان امروز میزبان دانشجویانی است که هنوز رؤیا دارند و می‌خواهند جهان را به جای بهتری برای زیستن تبدیل کنند.

گفتنی است، بیست و هفتمین کنگره ملی و سیزدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور صدها پژوهشگر برجسته و جوانان مستعد علوم پزشکی از سراسر ایران، تا بیستم شهریورماه به کار خود در کرمان ادامه می‌دهد.

کد مطلب 2272685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار