«ریتم و گیم» برای افراد دارای نیازهای ویژه در قزوین برگزار شد

نخستین جشنواره کشوری «ریتم و گیم» ویژه افراد دارای نیازهای ویژه، با حضور ورزشکاران، خانواده‌ها و مسئولان در سالن ۱۲ آذر قزوین برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ نخستین دوره جشنواره کشوری «ریتم و گیم» همزمان با استان‌های مختلف کشور در قزوین برگزار شد و افراد دارای اوتیسم، سندرم داون و کم‌توانی ذهنی و رشدی در مجموعه‌ای از برنامه‌های ورزشی و حرکتی شرکت کردند.

این جشنواره علاوه بر ایجاد فضایی برای نشاط و رقابت، فرصتی فراهم کرد تا شرکت‌کنندگان توانایی‌های خود را در حضور خانواده‌ها و مسئولان به نمایش بگذارند.

«ریتم و گیم» برای افراد دارای نیازهای ویژه در قزوین برگزار شد

«اکرم نجفی»، سرپرست هیأت المپیک ویژه استان قزوین، برگزاری این جشنواره را نخستین گام عملیاتی این هیأت در استان دانست و گفت: هدف از فعالیت‌های هیأت، محدود به برگزاری مسابقات ورزشی نیست و باید مسیر مستمری برای شناسایی و پرورش استعدادهای افراد دارای نیازهای ویژه شکل بگیرد.

وی توسعه فعالیت‌های ورزشی، آموزش و تربیت مربیان تخصصی و فراهم کردن زمینه حضور بیشتر افراد دارای نیازهای ویژه در عرصه‌های اجتماعی را از محورهای مورد توجه هیأت المپیک ویژه استان عنوان کرد.

نجفی با اشاره به نقش خانواده‌ها و متخصصان در پیشبرد این برنامه‌ها افزود: تدوین یک نقشه راه جامع و متناسب با شرایط استان، بدون مشارکت خانواده‌ها، مربیان، متخصصان و افرادی که در این حوزه دغدغه‌مند هستند، امکان‌پذیر نیست.

سرپرست هیأت المپیک ویژه استان قزوین با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان، اظهار کرد: هدف این است که زمینه شکوفایی استعدادهای افراد دارای نیازهای ویژه فراهم شود و در کنار فعالیت‌های ورزشی، کیفیت زندگی و منزلت اجتماعی آنان نیز ارتقا پیدا کند.

«ریتم و گیم» برای افراد دارای نیازهای ویژه در قزوین برگزار شد

وی آغاز فعالیت رسمی هیأت المپیک ویژه در قزوین را فرصتی برای خدمت به افراد دارای نیازهای ویژه و خانواده‌های آنان دانست و ابراز امیدواری کرد با همراهی ظرفیت‌های اجتماعی و تخصصی استان، برنامه‌های ماندگاری در این حوزه اجرا شود.

در بخش‌های مختلف جشنواره، شرکت‌کنندگان در برنامه‌های ورزشی و حرکتی حضور پیدا کردند و یکی از بخش‌های مورد استقبال خانواده‌ها، تمرین‌ها و مسابقات مشترک والدین و فرزندان بود.

جشنواره کشوری «ریتم و گیم» به‌صورت همزمان در استان‌های مختلف کشور برگزار شد و با محوریت ایجاد نشاط، حضور اجتماعی، رقابت و نمایش توانمندی‌های افراد دارای نیازهای ویژه، به اجرا درآمد.

کد مطلب 2272858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار