۰ نفر
۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
ایران مشتری جنگنده سبک روسیه است؟

جنگنده سبک Yak-130M روسیه در نمایشگاه هوایی العین مصر توجه کشورهای آفریقایی و آسیایی را جلب کرده است؛ هواپیمایی که در نسخه جدید با رادار AESA و سامانه‌های پیشرفته شناسایی و هدف‌گیری، برای مأموریت‌های رزمی جدی‌تر آماده شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گزارش Military Watch Magazine از ویتنام، قزاقستان، الجزایر، ایران و اندونزی به‌عنوان مشتریان احتمالی Yak-130M نام برده است.

الکساندر گوسکوف، خلبان آزمایشی شرکت «یاکوفلف»، نیز اعلام کرده است که کشورهای آفریقایی و آسیایی در نمایشگاه بین‌المللی هوایی العین ۲۰۲۶ علاقه قابل‌توجهی به Yak-130M نشان داده‌اند.

این هواپیما که هم به‌عنوان جنگنده سبک و هم هواپیمای آموزشی پیشرفته استفاده می‌شود، در نسخه جدید بیش از گذشته بر توان رزمی متمرکز شده است. مهم‌ترین تغییر آن، نصب رادار BRLS-130R از نوع AESA است که امکان شناسایی اهداف هوایی و زمینی را فراهم می‌کند.

متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.

۲۲۷۲۲۷

کد مطلب 2274100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین