شوک بزرگ به ۴ لژیونر فوتبال ایران؛ باید به سربازی بروید!

فرجه‌های قانونی معافیت برای چهار لژیونر شاخص به پایان رسید تا آنها نیز در وضعیت علیرضا بیرانوند قرار بگیرند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که ماجرای خدمت نظام وظیفه علیرضا بیرانوند و پایان مهلت قانونی او به بحث روز فوتبال ایران تبدیل شده، حالا خبر می‌رسد دامنه این موضوع به بازیکنان شاغل در خارج از کشور نیز کشیده شده و چند مهره کلیدی فوتبال ملی مشمول خدمت سربازی شده‌اند.

به گزارش ورزش سه، علیرضا جهانبخش، مهدی قایدی، علی قلی‌زاده و سید مجید حسینی چهار لژیونر شاخص فوتبال ایران به شمار می‌روند که با پایان معافیت‌های قبلی وضعیت خدمتی آن‌ها وارد مرحله مشمولیت شده و باید به زودی برای تعیین تکلیف نظام وظیفه خود اقدامات اداری لازم را پیگیری کنند که محمدحسین میثاقی، مجری برنامه فوتبال برتر هم شب گذشته این موضوع را اعلام کرد.

در میان این جمع، وضعیت سید مجید حسینی پیچیده‌تر از بقیه به نظر می‌رسد، چراکه او در حال حاضر عضو تیم ملی فوتبال ایران نیست و پس از پارگی رباط صلیبی که برای سومین بار در سال گذشته اتفاق افتاد، نامش از فهرست کایسری اسپور ترکیه خارج شد و در فصل جاری نیز به لیست این باشگاه برنگشت تا بازیکن آزاد باشد که در صورت بازگشت یا ادامه فعالیت در ایران، باید به یکی از تیم‌های نظامی برود.

علیرضا جهانبخش، کاپیتان تیم ملی که در حال حاضر پیراهن اکسلسیور هلند را بر تن دارد هم مشمول خدمت سربازی شده و حتی در تابستان گذشته بحث بازگشتش به ملوان انزلی، اولین باشگاه دوران حرفه‌ای او مطرح بود، اما در نهایت ترجیح داد فوتبالش را در اروپا و لیگ اردیویسه دنبال کند.

مهدی قایدی، وینگر ریزنقش فوتبال ایران نیز کماکان تحت قرارداد باشگاه النصر امارات قرار دارد و این بازیکن به همراه علیرضا جهانبخش از جمله نفراتی بودند که تابستان گذشته با پیراهن تیم ملی در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ به میدان رفتند، اما او پیشتر هم با مشکل ورود و خروج از کشور مواجه بود که حالا بحث سربازی‌اش به میان آمده است.

علی قلی‌زاده، دیگر ستاره تکنیکی لژیونر هم به دلیل مصدومیت شدید ماه‌ها از میادین رسمی دور است و طبق برآوردها حداقل ۶ ماه دیگر به شرایط مسابقه برای لخ پوزنان لهستان می‌رسد، اما او هم به شدت درگیر موضوع سربازی است و در صورت عدم حل این معضل، مجبور است برای ادامه کار در فوتبال ایران و حتی تیم ملی، راهی یک باشگاه نظامی شود.

پیش از این بازیکنان لژیونر بر اساس قوانین موجود و با بهره‌مندی از معافیت‌های تحصیلی خارج از کشور سالیانه مجوز سه بار تردد به ایران را داشتند و با تودیع وثیقه‌های چند صد میلیون تومانی وارد کشور می‌شدند و پس از پایان اردوها یا تعطیلات بدون مشکل به باشگاه‌های اروپایی و آسیایی خود برمی‌گشتند.

اکنون با پایان رسیدن مهلت‌های مقرر قانونی، این نفرات رسما مشمول خدمت وظیفه عمومی محسوب می‌شوند و این پرسش مطرح است که آیا با شرایط جدید سازوکاری برای صدور مجوز خروج از کشور این چهره‌ها پیش‌بینی خواهد شد یا حضور آن‌ها در اردوهای تیم ملی با چالش قانونی روبرو می‌شود.

در سال‌های گذشته مواردی وجود داشته که برخی ستاره‌های مشمول برای اجتناب از مشکلات مربوط به ممنوع الخروجی، بدون حضور در تهران مستقیما در کشورهای خارجی به اردوی تیم ملی اضافه می‌شدند و پس از مسابقه بدون ورود به خاک ایران راهی تیم‌های باشگاهی خود در اروپا می‌شدند ولی این وضعیت برای این ۴ بازیکن متفاوت شده است.

با این وجود تداوم این وضعیت در درازمدت مقدور نیست و این ستاره‌ها ناچار هستند وضعیت خود را مشخص کنند که در لیگ برتر، تیم‌های فجر شهید سپاسی شیراز و ملوان انزلی تنها گزینه‌های نظامی موجود هستند که می‌توانند در صورت بازگشت این نفرات، مقصدهای احتمالی آن‌ها برای گذراندن خدمت باشند.

۲۵۸۲۵۸

کد مطلب 2275075

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین