۰ نفر
۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۷:۰۷
انفجار در انبار مهمات ارتش سوریه در حلب

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) از وقوع انفجار در یک انبار مهمات در یکی از مواضع ارتش دولت موقت سوریه در منطقه «العیس» در حومه جنوبی حلب خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس گزارش سانا، انفجارها همچنان در منطقه العیس ادامه دارد و همین مسئله دسترسی تیم‌های امداد و نجات و اورژانس به محل حادثه را با مشکل مواجه کرده است. فرمانده عملیات دفاع مدنی در حلب نیز با هشدار به غیرنظامیان، از آنها خواسته است به محل انفجارها نزدیک نشوند.

به روایت ایرنا؛ فیصل محمد علی، فرمانده عملیات حلب در اداره امور اضطراری و مدیریت حوادث در گفت‌وگو با سانا گفت ادامه انفجارها مانع از دسترسی تیم‌های امدادی و نجات به محل شد، اما نیروهای دفاع مدنی سرانجام توانستند وارد منطقه شوند و چهار فرد زخمی را تخلیه کنند.

وی افزود: تیم‌های امدادی همچنان در حال تخلیه منازل نزدیک محل انفجارها و مسدود کردن مسیرهای منتهی به منطقه هستند تا امنیت غیرنظامیان حفظ و روند عملیات تخلیه تسهیل شود.

آماده‌باش و مسدود شدن مسیرها

فرماندهی امنیت داخلی استان حلب نیز نیروهای خود را به حالت آماده‌باش درآورد و مسیر حلب-دمشق و جاده‌های منتهی به محل انفجارها در جنوب استان را برای حفظ امنیت غیرنظامیان مسدود کرد.

عزام الغریب، استاندار حلب نیز از ساکنان خواست منازل خود را ترک نکنند و به محل انفجارها نروند و در اطراف آن تجمع نکنند.

وی تأکید کرد که بیمارستان‌ها و تیم‌های امدادی و اورژانس در آماده‌باش کامل هستند و نهادهای مسئول وضعیت را به‌صورت میدانی پیگیری می‌کنند و برای مقابله با هرگونه وضعیت اضطراری آمادگی دارند.

استاندار حلب همچنین از مردم خواست به دستورالعمل‌ها پایبند باشند، از انتشار اطلاعات تأییدنشده خودداری کنند و منتظر اطلاعیه‌های رسمی نهادهای مسئول بمانند.

این آمار پس از آن منتشر شد که خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) بامداد امروز گزارش داد که انفجاری در یکی از مواضع ارتش این کشور در اطراف شهرک العیس رخ داده است و مسئولان مربوطه در حال بررسی ماهیت این انفجار هستند.

315

کد مطلب 2277421

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 6 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین