عباس آخوندی عزادار شد/ سیدمحمد خاتمی و جهانگیری پیام دادند

عباس آخوندی در غم از دست دادن برادرش به سوگ نشست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در پی درگذشت محمدحسین آخوندی برادر عباس آخوندی، سیدمحمد خاتمی، محمدرضا عارف و اسحاق جهانگیری در پیام‌هایی جداگانه این ضایعه را به او و خانواده آخوندی تسلیت گفتند.

بنابر روایت شرق، سیدمحمد خاتمی در پیامی با ابراز همدردی با عباس آخوندی و خانواده او، برای برادر درگذشته‌اش رحمت الهی و برای بازماندگان صبر آرزو کرد.

عباس آخوندی عزادار شد/ سیدمحمد خاتمی و جهانگیری پیام دادند

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور نیز در پیام خود درگذشت مهندس محمدحسین آخوندی را موجب تأسف و تألم دانست و این ضایعه را به عباس آخوندی و خاندان او تسلیت گفت. عارف برای آن مرحوم رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت کرد.

اسحاق جهانگیری نیز در پیامی خطاب به عباس آخوندی، درگذشت برادر او را تسلیت گفت و با خانواده مرحوم به‌ویژه همسر و فرزندانش ابراز همدردی کرد. جهانگیری برای محمدحسین آخوندی رحمت الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی خواست.

۲۹۲۱۸

کد مطلب 2277499

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین