اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری

شهرام فرجی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، با تشریح برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی اجراشده در جریان کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان، گفت: همزمان با این رویداد، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و هنری با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با مشارکت هنرمندان، نویسندگان، فعالان فرهنگی و کنشگران فضای مجازی اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ شهرام فرجی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، با تشریح برنامه‌های فرهنگی، هنری و ادبی اجراشده در جریان کنگره ملی ۲۷۵۰ شهید استان، گفت: همزمان با این رویداد، مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی و هنری با محوریت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و با مشارکت هنرمندان، نویسندگان، فعالان فرهنگی و کنشگران فضای مجازی اجرا شد

وی اظهار کرد: یکی از بخش‌های فرهنگی این برنامه‌ها، نمایش فیلم‌های مرتبط با دفاع مقدس بود که حدود ۵۰۰ نفر از این آثار بازدید کردند.

فرجی افزود: نقالی نیز طی ۱۰ شب در برنامه‌های کنگره اجرا شد و تلاش شد با استفاده از ظرفیت هنرهای آیینی و سنتی، روایت‌هایی از حماسه، ایثار و فداکاری شهدا برای مخاطبان ارائه شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اجلاسیه شهدای هنرمند نیز با حضور حدود ۶۰۰ نفر برگزار شد و در این برنامه، نقش و جایگاه هنرمندان در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به فعالیت بخش خوشنویسی گفت: روزانه سه نفر از خوشنویسان در این بخش حضور داشتند و به تولید آثار با موضوعات مرتبط با قرآن کریم، ایثار و شهادت و دفاع مقدس پرداختند.

وی با بیان اینکه هنر ظرفیت مناسبی برای انتقال مفاهیم ارزشی به نسل جوان دارد، گفت: تلاش شد برنامه‌های فرهنگی کنگره در قالب‌های مختلف هنری، ادبی و تجسمی ارائه شود تا مخاطبان با ابعاد مختلف فرهنگ ایثار و شهادت ارتباط برقرار کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: در حوزه ادبی نیز ۲۱۰ برنامه با محوریت ایثار و شهادت اجرا شد که بخشی از این برنامه‌ها به نشست‌های ادبی و فعالیت‌های فرهنگی اختصاص داشت.

فرجی ادامه داد: نشست کنشگران فضای مجازی در حوزه ایثار و شهادت نیز با حضور ۳۰ نفر برگزار شد و در این نشست ظرفیت‌های فضای مجازی برای معرفی سیره شهدا، تولید محتوای فرهنگی و انتقال مفاهیم ایثار و شهادت مورد بررسی قرار گرفت.

وی همچنین از ارائه آثار هنرهای تجسمی خبر داد و گفت: ۷۰ تابلوی هنری با موضوع ایثار، شهادت و دفاع مقدس به صورت دوره‌ای در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

فرجی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت هنرمندان در رشته‌های مختلف از جمله خوشنویسی، نقالی، هنرهای تجسمی، فیلم و ادبیات، زمینه‌ای فراهم کرد تا پیام شهدا از مسیرهای متنوع هنری به مخاطبان منتقل شود.

وی تأکید کرد: هدف از اجرای این مجموعه برنامه‌ها، صرفاً برگزاری یک رویداد فرهنگی نبود، بلکه تلاش شد با استفاده از زبان هنر و ادبیات، زمینه انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و روایت حماسه‌های شهدا به نسل‌های جدید فراهم شود.

اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری

اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری

اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری

کد مطلب 2277659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

آخرین اخبار