فرمانده سپاه البرز:  تا آخرین قطره خون خود پای شهدا می ایستیم

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز در دویست‌وششمین اجتماع عظیم مردمی مبعوث شده شهر کرج در مقتل ۴۲ شهید سرافراز سپاه این استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، از حضور مردم، خانواده‌ معزز شهدا و مسوولان در این اجتماع قدردانی کرد

به گزارش خبرآنلاین البرز؛  و به نقل از روابط عمومی سپاه امام حسن مجتبی (ع )سردار «علیرضا حیدرنیا» اظهار کرد: اینجا قدمگاه شهدا است؛ وجب‌به‌وجب این خاک مقدس به خون پاک بهترین فرزندان سپاه آغشته شده و گوشه‌گوشه این مکان، یادآور مجاهدت و ایستادگی شهدای والامقام است.

وی با اشاره به شهادت جمعی از همرزمان خود در حمله به ستاد سپاه استان البرز در جریان جنگ ۱۲ روزه، افزود: من در دوم تیرماه ۱۴۰۴، در میان همین آوارها، بهترین همرزمان و همسنگرانم را از دست دادم و برای همیشه داغدار عزیزانی هستم که در سخت‌ترین لحظات، تا آخرین قطره خون پاکشان در مقابل دشمن ایستادند.

حیدرنیا گفت: با تک‌تک این شهیدان زندگی کرده‌ام و از آنان خاطرات فراوانی دارم؛ عزیزانی که در سخت‌ترین لحظات به آرزوی بزرگ خود رسیدند و امروز در عرش الهی میهمان خداوند و ناظر بر اعمال ما هستند.

وی با اشاره به تحولات یک سال گذشته و تقابل جمهوری اسلامی ایران با دشمنان، گفت: در این مدت دشمنان غدار این مرز و بوم، از آمریکا و رژیم صهیونیستی گرفته تا برخی حامیان و همراهان منطقه‌ای آنان، تلاش کردند نور خدا را خاموش و پرچم اسلام را به زمین بیندازند اما همگان دیدند که فرزندان دلیر ملت ایران در نیروهای مسلح با همراهی و پشتیبانی مردم، در برابر دشمن ایستادند.

حیدرنیا با تجلیل از حضور مردم در صحنه، افزود: ملت ایران ملتی وفادار و قدردان است؛ ملتی که در سخت‌ترین روزها به میدان آمد و برای خون‌خواهی شهدای خود و دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی فریاد ایستادگی سر داد.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به تغییر عرصه‌های تقابل دشمن، اظهار کرد: دشمن پس از تحمل ضربات سخت در میدان نظامی به عرصه جنگ شناختی، فشار اقتصادی و ایجاد شکاف و اختلاف در جامعه روی آورده و انسجام ملی و سیاسی کشور را هدف قرار داده است اما این ملت و نیروهای مسلح با تکیه بر رهبری حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در این عرصه نیز اجازه نخواهند داد دشمن به اهداف خود دست پیدا کند.

وی با تاکید بر ادامه راه شهدا، گفت: به خون پاک این شهدا قسم می‌خوریم که ما انتقام خون امام شهیدمان، شهدای عزیزمان، دانش‌آموزان مظلوم و فرماندهان شهیدمان را خواهیم گرفت و تا آخرین قطره خون در مسیر آرمان‌های شهدا ایستادگی خواهیم کرد.

حیدرنیا با اشاره به فرهنگ عاشورا و نهضت حسینی، تصریح کرد: ما همچنان منتقم خون حسین بن علی(ع) هستیم و تا انتهای تاریخ، در مسیر آرمان‌های سیدالشهدا(ع) و یاری حق ایستاده‌ایم تا زمانی که دشمنان ملت ایران و جهان اسلام از منطقه خارج شوند و امنیت و عزت ملت‌های منطقه تامین شود، از پای نخواهیم نشست.

فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز با تاکید بر تداوم راه شهدا، خاطر نشان کرد: تا زمانی که انتقام خون رهبر شهیدمان و شهدای عزیزمان گرفته نشود و تا زمانی که تسکینی بر دل فرزندان، پدران، مادران و همسران شهدا قرار نگیرد، از مسیر ایستادگی و مقاومت عقب‌نشینی نخواهیم کرد.

کد مطلب 2278565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار